Palkittu politiikan aikakauslehti
39€/4kk

Uutiset

Satakuntaliitolta rahaa koronaviruksen haittojen torjuntaan

Maakuntahallitus päätti, että työ- ja elinkeinoministeriön Satakuntaliitolle myöntämä 255 000€ määräraha alueiden kestävän kasvun ja elinvoiman tukemiseen sekä Satakuntaliiton vuoden 2019 ylijäämä 171 000€ voidaan myöntää koronaviruksen pandemian maakunnan kehitykselle aiheuttamien haitallisten vaikutusten hillintään ja niistä toipumiseen.

Pertti Rajala

Maakuntahallituksen päätöksen mukaisesti määrärahaa voidaan kohdentaa esim. järjestötoiminnan valmiuksien kehittämiseen mm. turvallisuuden- ja terveydenhuollon aloilla sekä sosiaalisen osallisuuden vahvistamiseen.

Rahaa uusiin työn tekemisen malleihin

Tukea voi hakea myös koulutus- ja tutkimusorganisaatioiden sekä yritysten ja julkisten organisaatioiden valmiuksien vahvistamiseen esim. virtuaaliseen toiminnan ja uusiin työn tekemisen malleihin. Tuensaajia voivat olla tutkimus- ja koulutusorganisaatiot, kehitysyhtiöt, kunnat ja järjestöt ym.. Yksittäiselle yritykselle tai ammatinharjoittajalle maakunnan liitto ei voi suunnata rahoitusta, todetaan Satakuntaliiton tiedotteessa.

Tuen hakemisen tarkemmat ehdot ja aikataulut maakuntahallitus antoi maakuntajohtajan ja aluekehityksen toimialan päätettäväksi.

Jaa tämä artikkeli

Kommentit

Artikkeleita voi kommentoida yhden vuorokauden ajan julkaisuhetkestä. Kirjoita asiallisesti ja muita kunnioittaen. Ylläpito pidättää oikeuden poistaa sopimattomat viestit ja estää kirjoittajaa kommentoimasta.

Sähköpostiosoitteesi

Toimituksen valinnat

Palkittu politiikan aikakauslehti
39€/4kk

Toimituksen valinta

Rane Aunimo

Pääkirjoitukset
28.5.2020
Kainosteluunkaan ei ole syytä: SDP on nyt monella mittarilla Suomen selvästi suosituin puolue
Lue lisää

Luetuimmat

Uusimmat

Toimituksen valinnat

Demokraatti

va. päätoimittaja: Rane Aunimo
Lähetä juttuvinkki →

Toimitus: PL 338, 00531 Helsinki, puh. 09 701 041

Arbetarbladet

Chefredaktör: Johan Kvarnström
Kontakt →

Redaktion: Broholmsgatan 18-20 C, 00531 Helsingfors

2018 DEMOKRAATTI
TIETOSUOJA- ja REKISTERISELOSTE