Palkittu politiikan aikakauslehti
39€/4kk

Politiikka

Sd-eduskuntaryhmän tiedotustiimi vahvistuu – Storbjörkistä myös Kvarnströmin avustaja

Valtiotieteiden kandidaatti Jacob Storbjörk, 25, aloittaa sosialidemokraattisen eduskuntaryhmän tiedottajana syyskuusta lähtien. Storbjörkistä tulee myös kansanedustaja Johan Kvarnströmin poliittinen avustaja.

DEMOKRAATTI

Demokraatti

Storbjörk on Pietarsaaren kaupunginvaltuuston ensimmäinen varapuheenjohtaja. Hän valmistuu pian valtiotieteiden maisteriksi Åbo Akademista ja opiskelee liiketaloutta ammattikorkeakoulu Noviassa.

Storbjörk päättää korkeakouluharjoittelunsa Novian opiskelijapalvelussa. Aiemmin hän on työskennellyt muun muassa Arbetarbladetin toimittajana. Storbjörk on ollut myös FSD:n Pohjanmaan piirin puheenjohtaja ja Åbo Akademin ylioppilaskunnan hallituksen jäsen.

– Jacob kokemuksineen tukee koko SDP:n eduskuntaryhmää ja hän on myös suuri tuki eduskuntatyössä, Kvarnström toteaa tiedotteessaan.

Jaa tämä artikkeli

Kommentit

Artikkeleita voi kommentoida yhden vuorokauden ajan julkaisuhetkestä. Kirjoita asiallisesti ja muita kunnioittaen. Ylläpito pidättää oikeuden poistaa sopimattomat viestit ja estää kirjoittajaa kommentoimasta.

Sähköpostiosoitteesi

Lisää aiheesta

Toimituksen valinnat

Palkittu politiikan aikakauslehti
39€/4kk

Toimituksen valinta

DEMOKRAATTI

Kotimaa
29.5.2020
Kaarlo Simojoki on hoitanut satoja alkoholisteja, huumeiden käyttäjiä ja peliriippuvaisia: ”Oletko nähnyt yhtään tukikonserttia juoppojen puolesta?”
Lue lisää

Luetuimmat

Uusimmat

Toimituksen valinnat

Demokraatti

va. päätoimittaja: Rane Aunimo
Lähetä juttuvinkki →

Toimitus: PL 338, 00531 Helsinki, puh. 09 701 041

Arbetarbladet

Chefredaktör: Johan Kvarnström
Kontakt →

Redaktion: Broholmsgatan 18-20 C, 00531 Helsingfors

2018 DEMOKRAATTI
TIETOSUOJA- ja REKISTERISELOSTE