Palkittu politiikan aikakauslehti
72€/6kk

Politiikka

SDP kutsuu oppositioryhmät keskustelemaan ministeri Juuson luottamuksesta

Jukka-Pekka Flander / SDP
Kansanedustaja Kim Berg (sd.).

SDP kutsuu oppositioryhmät keskustelemaan ministeri sosiaali- ja terveysministeri Kaisa Juuson (ps.) luottamuksesta ministerin viikonlopun ulostulon jälkeen. Asiasta tiedottaa SDP:n eduskuntaryhmän varapuheenjohtaja Kim Berg.

Demokraatti

Demokraatti

– Viikonlopun aikana on opposition piirissä virinnyt laajasti keskustelua sosiaali- ja terveysministeri Kaisa Juuson valmiuksista toimia maamme yhden keskeisen ministeriön johdossa, Berg toteaa tiedotteessaan.

BERG muistuttaa, että sosiaali- ja terveyspalvelut ovat hyvinvointivaltion syvintä ydintä. Ihmisten on voitava Bergin mukaan luottaa siihen, että näistä elintärkeistä palveluista vastaavan ministeriön johdossa on ministeri, joka suhtautuu tehtäväänsä sen vaatimalla vakavuudella. Berg muistuttaa, että sosiaali- ja terveysministeri on hallituksessa paljon vartijana.

– Koska ministeri Juuso on omalla toiminnallaan antanut aihetta kyseenalaistaa, onko hän tehtäviensä tasalla, SDP kutsuu tänään kaikki oppositioryhmät kokoon keskustelemaan ministeri Juuson luottamuksesta.

Vasemmistoliiton eduskuntaryhmän puheenjohtaja Jussi Saramo kirjoitti tänään X:ssä, että vasemmistoliitto tulee esittämään huomenna ministeri Juusolle epäluottamusta.

Eduskunnassa keskustellaan tiistaina sairaaloiden alasajoa koskevasta oppositiopuolueiden yhteisestä välikysymyksestä.

Jaa tämä artikkeli

Kommentit

Artikkeleita voi kommentoida yhden vuorokauden ajan julkaisuhetkestä. Kirjoita asiallisesti ja muita kunnioittaen. Ylläpito pidättää oikeuden poistaa sopimattomat viestit ja estää kirjoittajaa kommentoimasta.

Sähköpostiosoitteesi

Toimituksen valinnat

Demokraatti

päätoimittaja: Petri Korhonen
Lähetä juttuvinkki →

Toimitus: PL 338, 00531 Helsinki, puh. 09 701 041

Arbetarbladet

chefredaktör: Topi Lappalainen
Kontakt →

Redaktion: Broholmsgatan 18-20 C, 00531 Helsingfors

Tietosuoja-asetukset

2018 DEMOKRAATTI
TIETOSUOJA- ja REKISTERISELOSTE