Palkittu politiikan aikakauslehti
72€/6kk

Politiikka

SDP:n Tuppurainen juhannusaattona Berliiniin

Jukka-Pekka Flander / SDP
SDP:n eduskuntaryhmän puheenjohtaja Tytti Tuppurainen.

SDP:n eduskuntaryhmän puheenjohtaja ja ulkoasiainvaliokunnan jäsen Tytti Tuppurainen osallistuu juhannusaattona Berliinissä järjestettävään Progressive Governance Summit 2024 -tapahtumaan.

Demokraatti

Demokraatti

Tapahtuma kokoaa yhteen korkean tason päättäjiä, vaikuttajia sekä yli 20 kansainvälistä kumppaniorganisaatiota käsittelemään laajasti turvallisuuskysymyksiä transatlanttisesta näkökulmasta, tiedotteessa kerrotaan.

Tapahtuman korkea-arvoisiin osallistujiin kuuluvat Saksan liittokansleri Olaf Scholz, Saksan sosialidemokraattien puheenjohtaja Lars Klingbeil sekä Saksan liittotasavallan ministeri Wolfgang Schmidt.

Tuppurainen osallistuu teemakeskusteluun, jonka aiheena on arvopohjainen transatlanttinen turvallisuusarkkitehtuuri. Tuppurainen muistuttaa, ettei ole mitään kiireellisempää ja tärkeämpää kuin vahvistaa tukea puolustustaistelua käyvälle Ukrainalle.

– Naton päättäväisyys, sen puolustus ja pelote sekä transatlanttisen puolustusarkkitehtuurin tulevaisuus ovat kysymyksiä, joista tulemme keskustelemaan. Euroopan on kyettävä ottamaan vastuuta omasta turvallisuudestaan ja tulevaisuudestaan. Samaan aikaan meidän on syvennettävä transatlanttista suhdettamme, jonka on pohjauduttava liittokunnan yhteisille arvoille. Kiireellisin asia on vahvistaa tukeamme Ukrainalle, Tuppurainen sanoo tiedotteessa.

Jaa tämä artikkeli

Kommentit

Artikkeleita voi kommentoida yhden vuorokauden ajan julkaisuhetkestä. Kirjoita asiallisesti ja muita kunnioittaen. Ylläpito pidättää oikeuden poistaa sopimattomat viestit ja estää kirjoittajaa kommentoimasta.

Sähköpostiosoitteesi

Toimituksen valinnat

Toimituksen valinnat

Demokraatti

päätoimittaja: Petri Korhonen
Lähetä juttuvinkki →

Toimitus: PL 338, 00531 Helsinki, puh. 09 701 041

Arbetarbladet

chefredaktör: Topi Lappalainen
Kontakt →

Redaktion: Broholmsgatan 18-20 C, 00531 Helsingfors

Tietosuoja-asetukset

2018 DEMOKRAATTI
TIETOSUOJA- ja REKISTERISELOSTE