Palkittu politiikan aikakauslehti
39€/4kk

Politiikka

Skinnari Saudi-Arabiaan ja Omaniin yritysvaltuuskunnan kanssa

LEHTIKUVA / HANDOUT / SILJA VIITALA / YLE
Kehitysyhteistyö- ja ulkomaankauppaministeri Ville Skinnari (sd.).

Kehitysyhteistyö- ja ulkomaankauppaministeri Ville Skinnari (sd.) vierailee Saudi-Arabiassa ja Omanissa 30. tammikuuta ja 3. helmikuuta 2022 välisenä aikana.

DEMOKRAATTI

Demokraatti

Ulkoministeriö kertoo tiedotteessaan, että Skinnari tapaa vierailullaan Saudi-Arabian ja Omanin hallituksen sekä elinkeinoelämän edustajia ja osallistuu suureen teknologia- ja innovaatiotapahtuma LEAPiin. LEAP järjestetään Riadissa 1.-3. helmikuuta.

Vierailun tavoitteena on vahvistaa erityisesti Suomen kaupallis-taloudellisia suhteita maihin. Vierailulle osallistuu myös yritysvaltuuskunta.

Ulkoministeriön mukaan Saudi-Arabian markkinat tarjoavat monia mahdollisuuksia suomalaisyrityksille niin tekoälyn ja digitalisaation hyödyntämisessä kuin kiertotaloudessa, vihreässä energiantuotannossa, koulutuksessa, terveydenhuollossa ja kaivosteollisuudessa.

Omanissa yrityksille avautuu mahdollisuuksia erityisesti uusiutuvan energian, koulutuksen, terveydenhuollon ja kaivosteollisuuden aloilla sekä digitalisaatiossa ja logistiikassa.

– Saudi-Arabian ja Omanin kunnianhimoiset visiot vaativat toteutuakseen innovatiivisia ratkaisuja niin ympäristö- ja ilmastoystävällisissä teknologioissa kuin digitalisaatiossa, koulutuksessa ja monella muullakin sektorilla. Vierailu on erinomainen tilaisuus esitellä suomalaista huippuosaamista paikallisille päättäjille ja vahvistaa yritystemme asemaa markkinoilla, Skinnari toteaa tiedotteessa.

Jaa tämä artikkeli

Kommentit

Artikkeleita voi kommentoida yhden vuorokauden ajan julkaisuhetkestä. Kirjoita asiallisesti ja muita kunnioittaen. Ylläpito pidättää oikeuden poistaa sopimattomat viestit ja estää kirjoittajaa kommentoimasta.

Sähköpostiosoitteesi

Toimituksen valinnat

Palkittu politiikan aikakauslehti
39€/4kk

Huomasitko nämä?

Luetuimmat

Uusimmat

Toimituksen valinnat

Demokraatti

päätoimittaja: Petri Korhonen
Lähetä juttuvinkki →

Toimitus: PL 338, 00531 Helsinki, puh. 09 701 041

Arbetarbladet

Tf. chefredaktör: Topi Lappalainen
Kontakt →

Redaktion: Broholmsgatan 18-20 C, 00531 Helsingfors

Tietosuoja-asetukset

2018 DEMOKRAATTI
TIETOSUOJA- ja REKISTERISELOSTE