Palkittu politiikan aikakauslehti
39€/4kk

Ulkomaat

Turkista jyrähdys ”uudesta metodista”: Aikoo palauttaa vangitut Isisin jäsenet kotimaihinsa

Lehtikuva

Turkki syyttää osaa Euroopan maista siitä, että nämä ovat tarkoituksella peruneet äärijärjestö Isisiin kuuluneiden kansalaisuuksia, jotta maiden ei tarvitsisi vastaanottaa heitä.

DEMOKRAATTI/STT

Demokraatti

Turkki aikoo tästä huolimatta palauttaa vangitut Isisin jäsenet kotimaihinsa, sanoo Turkin sisäministeri Süleyman Soylu turkkilaismedioiden mukaan. Hän kutsui kansalaisuuden poistamista ”uudeksi metodiksi”, joka estää taistelijoiden palauttamisen. Hän mainitsi esimerkkinä näin toimineista maista muun muassa Hollannin ja Britannian.

Soylu kertoi eilen, että Turkki alkaa palauttaa Isis-taistelijoita takaisin kotimaahansa maanantaista lähtien. Turkissa on vangittuna sisäministerin mukaan noin 1 200 Isisin jäsentä.

Jaa tämä artikkeli

Kommentit

Artikkeleita voi kommentoida yhden vuorokauden ajan julkaisuhetkestä. Kirjoita asiallisesti ja muita kunnioittaen. Ylläpito pidättää oikeuden poistaa sopimattomat viestit ja estää kirjoittajaa kommentoimasta.

Sähköpostiosoitteesi

Toimituksen valinnat

Palkittu politiikan aikakauslehti
39€/4kk

Toimituksen valinta

DEMOKRAATTI

Kotimaa
29.5.2020
Kaarlo Simojoki on hoitanut satoja alkoholisteja, huumeiden käyttäjiä ja peliriippuvaisia: ”Oletko nähnyt yhtään tukikonserttia juoppojen puolesta?”
Lue lisää

Luetuimmat

Uusimmat

Toimituksen valinnat

Demokraatti

va. päätoimittaja: Rane Aunimo
Lähetä juttuvinkki →

Toimitus: PL 338, 00531 Helsinki, puh. 09 701 041

Arbetarbladet

Chefredaktör: Johan Kvarnström
Kontakt →

Redaktion: Broholmsgatan 18-20 C, 00531 Helsingfors

2018 DEMOKRAATTI
TIETOSUOJA- ja REKISTERISELOSTE