Palkittu politiikan aikakauslehti
39€/4kk

Ulkomaat

3-viikkoinen vauva menehtyi koronaan Qatarissa

Kolmeviikkoinen vauva on kuollut koronaviruksen aiheuttamaan tautiin Qatarissa, kertoi maan terveysministeriö sunnuntaina. Terveysministeriön tietojen mukaan pienokaisella ei ollut sairauksia, jotka olisivat tehneet hänet erityisen alttiiksi koronalle.

DEMOKRAATTI/STT

Demokraatti

Kyseessä oli toinen koronaan kuollut lapsi Qatarissa sitten pandemian alkamisen.

Qatarin terveysministeriön mukaan lapset saavat vakavia koronaoireita harvemmin kuin aikuiset, mutta samalla kun tartuntojen määrät nykyisen tartunta-aallon aikana kasvavat aikaisempia suuremmiksi myös lasten sairaanhoidon tarve kasvaa.

Qatarissa on virallisesti rekisteröity noin 300 000 koronavirustartuntaa ja liki 600 viruksen aiheuttamaan tautiin kuollutta. Qatarissa on 2,6 miljoonaa asukasta.

Omikronmuunnoksen myötä tartuntojen määrä on Qatarissakin noussut nopeasti. Joulukuussa peruttiin kaikkien sellaisten terveydenhuollon ja hallinnon alan työntekijöiden lomat, jotka ovat tekemisissä koronatapausten kanssa.

Jaa tämä artikkeli

Kommentit

Artikkeleita voi kommentoida yhden vuorokauden ajan julkaisuhetkestä. Kirjoita asiallisesti ja muita kunnioittaen. Ylläpito pidättää oikeuden poistaa sopimattomat viestit ja estää kirjoittajaa kommentoimasta.

Sähköpostiosoitteesi

Toimituksen valinnat

Palkittu politiikan aikakauslehti
39€/4kk

Huomasitko nämä?

Luetuimmat

Uusimmat

Toimituksen valinnat

Demokraatti

va. päätoimittaja: Rane Aunimo
Lähetä juttuvinkki →

Toimitus: PL 338, 00531 Helsinki, puh. 09 701 041

Arbetarbladet

Tf. chefredaktör: Topi Lappalainen
Kontakt →

Redaktion: Broholmsgatan 18-20 C, 00531 Helsingfors

Tietosuoja-asetukset

2018 DEMOKRAATTI
TIETOSUOJA- ja REKISTERISELOSTE