Palkittu politiikan aikakauslehti
72€/6kk

Politiikka

Älähdys julki: ”Hallituksen prioriteettinä on helpottaa suurituloisten kaljanjuojien elämää”

Istock

Keskustanuoret lyttäävät joukolla hallituksen kaavailut. Etenkin veronalennusten suuntaaminen suurituloisille, lähipalveluiden karsiminen ja autoilijoiden lisäkuritus ovat järjestön puheenjohtajien mielestä kohtuuttomia. Suurista lupauksista tehtiin kannanoton mukaan ”ketterä siirtymä suuriin kusetuksiin”.

DEMOKRAATTI

Demokraatti

Järjestö käyttää tiedotteessaan kauttaaltaan värikästä tekstiä. Sen mukaan Orpon hallituksen budjetti ensi vuodelle antaa kuvaa ”suuremman luokan kusetuksesta”.

Samoin hallituksen budjettiesityksestä selviää, että ”hallituksen prioriteettinä on helpottaa suurituloisten kaljanjuojien elämää ja kurittaa pienituloisia työmatka-autoilijoita, lapsiperheitä ja opiskelijoita”.

Ja tämäkin vielä:

– Hallitus sai kaavailtua vaalikaudelle päivässä 7 miljardia lisävelkaa. Koko 4 vuoden ajalle sitä kertyy 46 miljardia euroa. Onneksi eivät jatkaneet toista päivää, sillä muuten olisi mennyt lastenlastekin rahat, Keskustanuorten puheenjohtaja Aleksi Sandroos veistelee.

Jaa tämä artikkeli

Kommentit

Artikkeleita voi kommentoida yhden vuorokauden ajan julkaisuhetkestä. Kirjoita asiallisesti ja muita kunnioittaen. Ylläpito pidättää oikeuden poistaa sopimattomat viestit ja estää kirjoittajaa kommentoimasta.

Sähköpostiosoitteesi

Toimituksen valinnat

Palkittu politiikan aikakauslehti
72€/6kk

Huomasitko nämä?

Luetuimmat

Uusimmat

Toimituksen valinnat

Demokraatti

päätoimittaja: Petri Korhonen
Lähetä juttuvinkki →

Toimitus: PL 338, 00531 Helsinki, puh. 09 701 041

Arbetarbladet

chefredaktör: Topi Lappalainen
Kontakt →

Redaktion: Broholmsgatan 18-20 C, 00531 Helsingfors

Tietosuoja-asetukset

2018 DEMOKRAATTI
TIETOSUOJA- ja REKISTERISELOSTE