Palkittu politiikan aikakauslehti
41€/4kk

Urheilu

Aleksandr Bolshunov: Anteeksi, Joni Mäki!

Lehtikuva

Venäjän hiihtoliitto julkaisi myöhään maanantaina verkkosivuillaan tiedotteen, jossa maastohiihtäjä Aleksandr Bolshunov ja Venäjän hiihtoliiton puheenjohtaja Jelena Välbe pyytävät anteeksi Suomen maajoukkuehiihtäjältä Joni Mäeltä Lahden maailmancupin viestikilpailun maalisuoran tapahtumia.

DEMOKRAATTI/STT

Demokraatti

Mäki sivakoi sunnuntaina Suomen hopealle, mutta Venäjä hylättiin Bolshunovin lyötyä Mäkeä maalisuoralla kahdesti sauvallaan ja tönäistyä suomalaisen vielä kumoon maalialueella.

–  Venäjän hiihtoliitto, Bolshunov ja Välbe pyytävät anteeksi Aleksandrin käytöstä Suomen maajoukkueen Joni Mäkeä kohtaan miesten viestihiihtokilpailussa Lahdessa. Vihamielisyys ei ole joukkueen hengen mukaista ja arvostamme reilun pelin henkeä kaikissa tapauksissa, tiedotteessa aloitetaan.

–  Bolshunov pyytää Mäeltä anteeksi ja virallinen anteeksipyyntö on lähetetty myös Suomen hiihtoliitolle. Toivomme, että urheilijoiden kova työ, suoritukset ja maastohiihdon hienous palaavat jälleen hämmästyttämään faneja ympäri maailman, tiedotteessa sanotaan.

Mäki selvisi välikohtauksesta suuremmitta vammoitta. Maastohiihdon maailmancup jatkuu loppuviikosta Ruotsin Falunissa.

Jaa tämä artikkeli

Kommentit

Artikkeleita voi kommentoida yhden vuorokauden ajan julkaisuhetkestä. Kirjoita asiallisesti ja muita kunnioittaen. Ylläpito pidättää oikeuden poistaa sopimattomat viestit ja estää kirjoittajaa kommentoimasta.

Sähköpostiosoitteesi

Toimituksen valinnat

Palkittu politiikan aikakauslehti
41€/4kk

Toimituksen valinta

Simo Alastalo

Politiikka
23.2.2021
Eduskunnan turvallisuusjohtaja vuosi itse Sipilän tapausta koskevat turvakameranauhat medialle – pääsihteeri Paavola: ”Tämä on häneltä poikkeuksellinen päätös”
Lue lisää

Luetuimmat

Uusimmat

Toimituksen valinnat

Demokraatti

va. päätoimittaja: Rane Aunimo
Lähetä juttuvinkki →

Toimitus: PL 338, 00531 Helsinki, puh. 09 701 041

Arbetarbladet

Tf. chefredaktör: Topi Lappalainen
Kontakt →

Redaktion: Broholmsgatan 18-20 C, 00531 Helsingfors

2018 DEMOKRAATTI
TIETOSUOJA- ja REKISTERISELOSTE