Palkittu politiikan aikakauslehti
39€/4kk

Politiikka

Elovena-pakkaus uudistui, nyt reagoivat poliitikot – Husu Husseinilta suorat sanat Raisiolle

Raisio
Tältä näyttää Raision uusi Elovena-tyttö.

Raisio-konsernin omistaman Elovena-brändin ilme uudistuu vuonna 2020. Muutoksen takana on Raision tavoite kasvattaa kansainvälistä kauraliiketoimintaansa, yhtiö tiedotti tänään.

DEMOKRAATTI

Demokraatti

– Pohjustimme kansallisen ikonibrändin uudistusta kolmella kuluttajatutkimuksella Suomessa ja ulkomailla, muun muassa Puolassa ja Ruotsissa. Tutkimuksiin osallistui yli 4000 kuluttajaa ja uusi Elovena-design sai heiltä hyvät arviot. Kuluttajat kokivat, että Elovena-tyttö sinisessä mekossa viestii vahvasti suomalaisuutta, luotettavuutta, luonnollisuutta ja ajassa elämistä, Raision markkinointijohtaja Mikko Lindqvist kertoo.

Tuttua kansallispukua Elovena-tytön päällä ei kuitenkaan enää ole.

Aihetta on kommentoitu valtavasti sosiaalisessa mediassa. Myös poliitikot ovat pikku hiljaa tarttumassa Elovenan asunvaihdokseen.

– En minä ainakaan ole sitä Elovena-pakkausta koskaan syönyt. Sisältöä kyllä. Tosin en ymmärrä miksi se perinteinen kuva pitää muuttaa, mutta ei se yöunia vie, entinen työministeri Jari Lindström (sin.) tviittaa.

Myös SDP:n europarlamentaarikko Miapetra Kumpula-Natri tarttuu puheenaiheeseen:

– Olin ylpeä ja iloinen, kun kuulin minua kuvatun ”se on se eloveena-tyttö Vaasan vaalipiiristä”. Eikä se ollut ihan 95 vuotta sitten. Maailmalle vaan! #elovena #elovenagate

SDP:n kuntapoliitikko Abdirahim ”Husu” Hussein kyselee Twitterissä, mitä vikaa kansallispuvussa oli.

– Minusta se oli kaunis ja ainutlaatuinen. Elovena kuuluu olla suomalainen kansallispuvun. Tämä uusi ns. tavallinen sinipuku ei kerro mitään suomalaisuudesta. If it aint broken don’t fix it! Hussein jatkaa.

 

Jaa tämä artikkeli

Kommentit

Artikkeleita voi kommentoida yhden vuorokauden ajan julkaisuhetkestä. Kirjoita asiallisesti ja muita kunnioittaen. Ylläpito pidättää oikeuden poistaa sopimattomat viestit ja estää kirjoittajaa kommentoimasta.

Sähköpostiosoitteesi

Toimituksen valinnat

Palkittu politiikan aikakauslehti
39€/4kk

Toimituksen valinta

Rane Aunimo

Päätoimittajalta
25.6.2020
Tapaus Mäenpää: Puheet on nyt pidetty, on aika painaa nappia – historia kyllä muistaa, kuinka kansanedustajat perjantaina äänestävät
Lue lisää

Luetuimmat

Uusimmat

Toimituksen valinnat

Demokraatti

va. päätoimittaja: Rane Aunimo
Lähetä juttuvinkki →

Toimitus: PL 338, 00531 Helsinki, puh. 09 701 041

Arbetarbladet

Chefredaktör: Johan Kvarnström
Kontakt →

Redaktion: Broholmsgatan 18-20 C, 00531 Helsingfors

2018 DEMOKRAATTI
TIETOSUOJA- ja REKISTERISELOSTE