Palkittu politiikan aikakauslehti
39€/4kk

Kotimaa

”Epäillyt ovat edelleen karussa” – Poliisi etsii kahta aseistettua miestä Pyhtäällä

Lehtikuva / Markku Ulander

Poliisi etsii kahta aseistettua miestä Pyhtäällä Kaakkois-Suomessa. Etsintä aiheutti laajan poliisioperaation lauantain vastaisena yönä, kertoo Kaakkois-Suomen poliisilaitos.

DEMOKRAATTI/STT

Demokraatti

Etsintä alkoi ammuskelusta, joka tapahtui Kotkan Saksalassa Helvetin enkelien kerhotilojen ulkopuolella edellisenä yönä.

Miehet pääsivät pakenemaan piiritystilanteesta, jonka jälkeinen poliisioperaatio kesti useita tunteja.

Etsittävien suunnalta metsästä kuului yöllä laukauksia, poliisi kertoo tiedotteessa. Mahdollista poliisia kohti ampumista tutkitaan murhan yrityksenä.

– Miehet olivat aseistettuja ja siten myös vaarallisia. Yöllä operaatiosta ei ollut sivullisille vaaraa, mutta nyt tilanne on haastavampi ja vaativa, kun epäillyt ovat edelleen karussa, sanoo rikoskomisario Tuomas Pöyhönen tiedotteessa.

Poliisi julkaisi poikkeuksellisesti epäiltyjen nimet ja kuvat miesten tavoittamiseksi. Miehet ovat syntyneet vuosina 1975 ja 1993. Poliisi pyytää soittamaan välittömästi hätäkeskukseen, jos miehistä tekee havainnon. Kuvat ovat uutisen lopussa.

Muiden tietojen kertomista varten pyydetään soittamaan numeroon 050 447 9574 tai lähettämään sähköpostia osoitteeseen vihjeet.krp@poliisi.fi.

Poliisi jatkaa tänään operaatioita Etelä-Kymenlaakson alueella etsintäkuulutettujen kiinnisaamiseksi. Tutkintavastuu asiassa siirtyy keskusrikospoliisille.

Yön etsinnöissä oli mukana useita poliisin partioita sekä virka-apuna Rajavartiolaitokselta ja Puolustusvoimilta pyydettyjä helikoptereita.

Korjattu otsikon kirjoitusvirhe: etsii, ei ehtii.

Jaa tämä artikkeli

Kommentit

Artikkeleita voi kommentoida yhden vuorokauden ajan julkaisuhetkestä. Kirjoita asiallisesti ja muita kunnioittaen. Ylläpito pidättää oikeuden poistaa sopimattomat viestit ja estää kirjoittajaa kommentoimasta.

Sähköpostiosoitteesi

Toimituksen valinnat

Palkittu politiikan aikakauslehti
39€/4kk

Toimituksen valinta

Rane Aunimo

Pääkirjoitukset
28.5.2020
Kainosteluunkaan ei ole syytä: SDP on nyt monella mittarilla Suomen selvästi suosituin puolue
Lue lisää

Luetuimmat

Uusimmat

Toimituksen valinnat

Demokraatti

va. päätoimittaja: Rane Aunimo
Lähetä juttuvinkki →

Toimitus: PL 338, 00531 Helsinki, puh. 09 701 041

Arbetarbladet

Chefredaktör: Johan Kvarnström
Kontakt →

Redaktion: Broholmsgatan 18-20 C, 00531 Helsingfors

2018 DEMOKRAATTI
TIETOSUOJA- ja REKISTERISELOSTE