Palkittu politiikan aikakauslehti
39€/4kk

Ulkomaat

Erdogan taas tylynä: Turkki ei tule puoltamaan Ruotsin ja Suomen Nato-jäsenyyttä – ulkoministerien ei kannata vaivautua maahan

LEHTIKUVA / AFP Adem Altan

Turkin presidentti Recep Tayyip Erdogan sanoo, ettei Turkki tule puoltamaan Ruotsin ja Suomen Nato-jäsenyyttä. Presidentti kertoi jo aiemmin, ettei hän pidä maiden hakemuksia myönteisenä asiana.

DEMOKRAATTI/STT

Demokraatti

Erdogan syyttää jälleen Suomea ja Ruotsia siitä, etteivät maat hänen näkemyksensä mukaan ole selkeästi asettuneet vastustamaan terrorismia.

Turkin valtiollisen Anadolu-uutistoimiston mukaan Erdogan sanoi myös, että Suomen ja Ruotsin ulkoministerien ”ei kannata vaivautua” matkustamaan Turkkiin muuttamaan Turkin mieltä.

Ruotsin ulkoministeri Ann Linden ja Suomen ulkoministeri Pekka Haaviston (vihr.) on määrä matkustaa Turkkiin lähiaikoina selvittämään Turkin vastalauseita Nato-jäsenyyteen liittyen. Asiasta kertoi uutistoimisto TT maanantaina Ruotsin ulkoministeriön tietojen pohjalta.

Jaa tämä artikkeli

Kommentit

Artikkeleita voi kommentoida yhden vuorokauden ajan julkaisuhetkestä. Kirjoita asiallisesti ja muita kunnioittaen. Ylläpito pidättää oikeuden poistaa sopimattomat viestit ja estää kirjoittajaa kommentoimasta.

Sähköpostiosoitteesi

Toimituksen valinnat

Palkittu politiikan aikakauslehti
39€/4kk

Huomasitko nämä?

Luetuimmat

Uusimmat

Toimituksen valinnat

Demokraatti

päätoimittaja: Petri Korhonen
Lähetä juttuvinkki →

Toimitus: PL 338, 00531 Helsinki, puh. 09 701 041

Arbetarbladet

Tf. chefredaktör: Topi Lappalainen
Kontakt →

Redaktion: Broholmsgatan 18-20 C, 00531 Helsingfors

Tietosuoja-asetukset

2018 DEMOKRAATTI
TIETOSUOJA- ja REKISTERISELOSTE