Palkittu politiikan aikakauslehti
41€/4kk

Kotimaa

Finnair vaatii jatkossa negatiivisen koronatestin Suomeen tulevilta

LEHTIKUVA / EMMI KORHONEN

Finnair vaatii torstaista lähtien Suomeen tulevilta matkustajiltaan todistuksen tuoreesta negatiivisesta koronavirustestituloksesta tai koronaviruksen sairastamisesta.

Demokraatti.fi/STT

Negatiivinen testi saa olla korkeintaan 72 tuntia vanha matkan alkaessa. Antigeenitesti on otettava aikaisintaan 48 tuntia ennen matkaa. Lennolle pääsee myös lääkärintodistuksella, jonka mukaan matkustaja on sairastanut koronavirusinfektion viimeisen 6 kuukauden aikana ja on täysin parantunut.

Vaatimus ei koske alle 12-vuotiaita eikä niitä matkustajia, jotka vaihtavat Helsingissä kansainväliselle jatkolennolle, ellei kohdemaassa vaadita vastaavaa testiä. Todistusta koronavirusrokotteen ottamisesta Finnair ei toistaiseksi hyväksy.

Terveyden ja hyvinvoinnin laitos THL on suositellut, että kaikki lentoyhtiöt edellyttäisivät kaikilta Suomen ulkopuolelta Suomeen tulevilta matkustajilta todistusta negatiivisesta koronatestistä ennen lennolle nousua.

Jaa tämä artikkeli

Kommentit

Artikkeleita voi kommentoida yhden vuorokauden ajan julkaisuhetkestä. Kirjoita asiallisesti ja muita kunnioittaen. Ylläpito pidättää oikeuden poistaa sopimattomat viestit ja estää kirjoittajaa kommentoimasta.

Sähköpostiosoitteesi

Toimituksen valinnat

Palkittu politiikan aikakauslehti
41€/4kk

Toimituksen valinta

Johannes Ijäs

Politiikka
6.3.2021
Rönnholm ihmettelee perussuomalaisten ”pelin politiikkaa” – kommentoi SDP:nkin ehdokkaiden vaikeutunutta tilannetta: ”Kaikki mahdollinen tehdään”
Lue lisää

Luetuimmat

Uusimmat

Toimituksen valinnat

Demokraatti

va. päätoimittaja: Rane Aunimo
Lähetä juttuvinkki →

Toimitus: PL 338, 00531 Helsinki, puh. 09 701 041

Arbetarbladet

Tf. chefredaktör: Topi Lappalainen
Kontakt →

Redaktion: Broholmsgatan 18-20 C, 00531 Helsingfors

Tietosuoja-asetukset

2018 DEMOKRAATTI
TIETOSUOJA- ja REKISTERISELOSTE