Palkittu politiikan aikakauslehti
41€/4kk

Urheilu

Hän on nyt NHL:n kaikkien aikojen tienestikunkku

Lehtikuva

Pittsburgh Penguinsin supertähti Sidney Crosby on noussut kärkitilalle NHL-jääkiekkoliigan kaikkien aikojen tienestilistalla, kertoo NHL:n taloutta tarkasti tilastoiva CapFriendly-sivusto.

DEMOKRAATTI/STT

Demokraatti

NHL-uransa 16. kauden pelannut kanadalainen Crosby, 33, on sivuston arvion mukaan tienannut kiekkourallaan 129,34 miljoonaa dollaria (noin 106 miljoonaa euroa). Aiempi kärkimies, tshekkilegenda Jaromir Jagr ylsi hieman yli 128 miljoonan taalan. Kolmantena CapFriendlyn listalla on Washington Capitalsin venäläishirmu Alex Ovetshkin (yli 123 miljoonaa dollaria).

Suomalaispelaajista listan top-50:ssä on Teemu Selänne, jonka uratienesteiksi sivusto arvioi 76,78 miljoonaa dollaria. Selänne on listalla 46:s. Ruotsalaiskärki on pitkään NHL:ssä torjunut maalivahtisuuruus Henrik Lundqvist (10:s, tienestejä lähes 107 miljoonaa).

CapFriendlyn mukaan sen listaamista tienesteistä puuttuvat bonuspalkkiot eikä mukaan ole laskettu kuluja kuten agenttimaksut tai verot. Mukana on vain pelaajia, joiden sopimustiedot ovat sivuston tietopankissa.

Jaa tämä artikkeli

Kommentit

Artikkeleita voi kommentoida yhden vuorokauden ajan julkaisuhetkestä. Kirjoita asiallisesti ja muita kunnioittaen. Ylläpito pidättää oikeuden poistaa sopimattomat viestit ja estää kirjoittajaa kommentoimasta.

Sähköpostiosoitteesi

Toimituksen valinnat

Palkittu politiikan aikakauslehti
41€/4kk

Huomasitko nämä?

Luetuimmat

Uusimmat

Toimituksen valinnat

Demokraatti

va. päätoimittaja: Rane Aunimo
Lähetä juttuvinkki →

Toimitus: PL 338, 00531 Helsinki, puh. 09 701 041

Arbetarbladet

Tf. chefredaktör: Topi Lappalainen
Kontakt →

Redaktion: Broholmsgatan 18-20 C, 00531 Helsingfors

Tietosuoja-asetukset

2018 DEMOKRAATTI
TIETOSUOJA- ja REKISTERISELOSTE