Palkittu politiikan aikakauslehti
41€/4kk

Politiikka

Heinäluoma: Helsingiltä työntekijöille 200 euron kulttuuri- ja liikuntaseteli

Jukka-Pekka Flander
Kansanedustaja Eveliina Heinäluoma on SDP:n Helsingin valtuustoryhmän puheenjohtaja.

Helsingin kaupunginvaltuusto käsittelee tänään 21.4. kokouksessaan SDP:n esittämää kaikille kaupungin työntekijöille myönnettävää 200 euron arvoista kulttuuri- ja liikuntaseteliä.

DEMOKRAATTI

Demokraatti

– Kaupunkimme työntekijöistä suurella osalla on takanaan raskas vuosi ja jaksamista vielä tarvitaan. On tärkeää, että kaupunki osoittaa arvostusta omille työntekijöilleen niin kertaluontoisena panoksena kuin myös pitkäjänteisen, reilun henkilöstöpolitiikan muodossa. Nyt maksettava kulttuuri- ja liikuntaseteli on seurausta SDP:n helmikuussa tekemästä esityksestä. Olen iloinen, että kaupunki tarttui esitykseemme ja toi näin nopeasti etuuden päätettäväksi, sanoo SDP:n valtuustoryhmän puheenjohtaja Eveliina Heinäluoma tiedotteessaan.

– Seteli toimii myös tärkeänä piristysruiskeena koronasta pahoin kärsineelle kulttuuri- ja liikunta-alalle. On tärkeää, että kaupunki kannustaa omalla esimerkillään kulttuuri- ja liikuntapalvelujen käyttöön nyt, kun pääsemme vaiheittain avaamaan alan palveluja, Heinäluoma lisää.

Jaa tämä artikkeli

Kommentit

Artikkeleita voi kommentoida yhden vuorokauden ajan julkaisuhetkestä. Kirjoita asiallisesti ja muita kunnioittaen. Ylläpito pidättää oikeuden poistaa sopimattomat viestit ja estää kirjoittajaa kommentoimasta.

Sähköpostiosoitteesi

Toimituksen valinnat

Palkittu politiikan aikakauslehti
41€/4kk

Huomasitko nämä?

Luetuimmat

Uusimmat

Toimituksen valinnat

Demokraatti

va. päätoimittaja: Rane Aunimo
Lähetä juttuvinkki →

Toimitus: PL 338, 00531 Helsinki, puh. 09 701 041

Arbetarbladet

Tf. chefredaktör: Topi Lappalainen
Kontakt →

Redaktion: Broholmsgatan 18-20 C, 00531 Helsingfors

Tietosuoja-asetukset

2018 DEMOKRAATTI
TIETOSUOJA- ja REKISTERISELOSTE