Palkittu politiikan aikakauslehti
39€/4kk

Kotimaa

HS: Antero Vartia kanteli oikeuskanslerille poliisihallituksesta, joka teki tutkintapyynnön hänen Compensate-säätiöstään

Lehtikuva / Markku Ulander

Vihreiden entinen kansanedustaja Antero Vartia on kannellut oikeuskanslerille poliisihallituksen arpajaishallinnosta, kertoo Helsingin Sanomat.

DEMOKRAATTI/STT

Demokraatti

Poliisihallitus on aiemmin tehnyt tutkintapyynnön Vartian perustamasta Compensate-säätiöstä, joka pyrkii torjumaan ilmastonmuutosta vapaaehtoisilla päästöhyvitysmaksuilla.

Helsingin poliisille jätetty tutkintapyyntö liittyy rahankeräyslakiin. Poliisihallituksen mukaan säätiön toiminta vaatii rahankeräysluvan, koska se on vastikkeetonta toimintaa.

Säätiö aloitti toimintansa vuonna 2019, jolloin rahankeräysluvan käsittely oli kesken. Edellisenä vuonna toimintaa valmisteltiin. Vartian mukaan säätiö on pyrkinyt aktiivisesti selvittämään, onko keräyslupa tarpeen.

Jaa tämä artikkeli

Kommentit

Artikkeleita voi kommentoida yhden vuorokauden ajan julkaisuhetkestä. Kirjoita asiallisesti ja muita kunnioittaen. Ylläpito pidättää oikeuden poistaa sopimattomat viestit ja estää kirjoittajaa kommentoimasta.

Sähköpostiosoitteesi

Toimituksen valinnat

Palkittu politiikan aikakauslehti
39€/4kk

Toimituksen valinta

Rane Aunimo

Päätoimittajalta
25.6.2020
Tapaus Mäenpää: Puheet on nyt pidetty, on aika painaa nappia – historia kyllä muistaa, kuinka kansanedustajat perjantaina äänestävät
Lue lisää

Luetuimmat

Uusimmat

Toimituksen valinnat

Demokraatti

va. päätoimittaja: Rane Aunimo
Lähetä juttuvinkki →

Toimitus: PL 338, 00531 Helsinki, puh. 09 701 041

Arbetarbladet

Chefredaktör: Johan Kvarnström
Kontakt →

Redaktion: Broholmsgatan 18-20 C, 00531 Helsingfors

2018 DEMOKRAATTI
TIETOSUOJA- ja REKISTERISELOSTE