Palkittu politiikan aikakauslehti
41€/4kk

Urheilu

Huuhkajien otteluun saattaa päästä noin 10 000 katsojaa oletettua enemmän

LEHTIKUVA / MIKE KIREEV
Glen Kamara (vasemmalla) ja Pyry Soiri (keskellä) Suomen miesten jalkapallon A-maajoukkueen harjoituksissa Zelenogorskissa Pietarissa Venäjällä 8. kesäkuuta 2021. Suomen miesten jalkapallomaajoukkue on ensimmäistä kertaa mukana jalkapallon arvokisaturnauksessa ja joukkue kohtaa Tanskan 12. kesäkuuta Kööpenhaminassa pelattavassa ottelussa

Huuhkajat saattaa pelata 25 000 katsojan edessä historiallisessa EM-ottelussaan lauantaina. Tanskan hallitus kertoi torstaiaamuna, että Parken-stadionin yleisökapasiteettia nostetaan EM-jalkapallossa.

DEMOKRAATTI/STT

Demokraatti

Aiemman linjauksen mukaan stadionille oli määrä päästää 15 900 katsojaa eli vajaat puolet stadionin yleisömäärästä. Lauantaina katsomossa onkin mahdollisesti tiiviimpää, sillä kisajärjestäjillä on lupa kasvattaa yleisömäärää. Onnistuuko se näin lyhyellä varoitusajalla, on vielä epävarmaa.

Suomi kohtaa Tanskan lauantaina kello 19 Suomen aikaa alkavassa ottelussa. Ottelu on Suomen miesten kaikkien aikojen ensimmäinen EM-tasolla.

Suomalaisfanien lippukiintiö Parkenin avausotteluun oli alun perin 6 500, mutta koronarajoitukset söivät kiintiöstä puolet. Nyt suomalaisilla on Kööpenhaminan otteluun 2 700 lipun kiintiö.

Parkenin stadionille mahtuu noin 38 000 katsojaa. Kööpenhaminassa pelataan myös 17. kesäkuuta Tanska–Belgia ja 21. kesäkuuta Venäjä–Tanska. Ottelut kuuluvat B-lohkoon. Pudotuspeleissä Kööpenhamina isännöi 28. kesäkuuta neljännesvälieräottelua.

Jaa tämä artikkeli

Kommentit

Artikkeleita voi kommentoida yhden vuorokauden ajan julkaisuhetkestä. Kirjoita asiallisesti ja muita kunnioittaen. Ylläpito pidättää oikeuden poistaa sopimattomat viestit ja estää kirjoittajaa kommentoimasta.

Sähköpostiosoitteesi

Toimituksen valinnat

Palkittu politiikan aikakauslehti
41€/4kk

Huomasitko nämä?

Luetuimmat

Uusimmat

Toimituksen valinnat

Demokraatti

va. päätoimittaja: Rane Aunimo
Lähetä juttuvinkki →

Toimitus: PL 338, 00531 Helsinki, puh. 09 701 041

Arbetarbladet

Tf. chefredaktör: Topi Lappalainen
Kontakt →

Redaktion: Broholmsgatan 18-20 C, 00531 Helsingfors

Tietosuoja-asetukset

2018 DEMOKRAATTI
TIETOSUOJA- ja REKISTERISELOSTE