Palkittu politiikan aikakauslehti
39€/4kk

Ulkomaat

IS: Kaksi suomalaismiestä on tuomittu Venäjällä viideksi vuodeksi vankileirille

Istock

Kaksi suomalaista miestä on tuomittu Venäjällä viideksi vuodeksi vankileirille virkamiehen väkivaltaisesta vastustamisesta, kertoo venäläismedia Ilta-Sanomien mukaan. Tuomiosta uutisoivat Fontanka- ja Gazeta.Spb.ru -sivustot.

DEMOKRAATTI/STT

Demokraatti

Ilta-Sanomat kirjoittaa, että venäläisviestimien mukaan kyse on joulukuussa 2017 sattuneesta tapauksesta, jossa kaksi miestä pakeni tullitarkastuksesta Vaalimaan vastaisella Torfjanovkan raja-asemalla. Miehet muun muassa työnsivät autossa olleen venäläisen tullivirkailijan pois kyydistä ja kaasuttivat rajapuomin läpi Venäjälle.

Ilta-Sanomien mukaan tuoreimmissa Venäjän median uutisissa molempien miesten kerrotaan olevan Suomen kansalaisia. Alkujaan kerrottiin, että vain toisella miehistä olisi Suomen kansalaisuus.

Jaa tämä artikkeli

Kommentit

Artikkeleita voi kommentoida yhden vuorokauden ajan julkaisuhetkestä. Kirjoita asiallisesti ja muita kunnioittaen. Ylläpito pidättää oikeuden poistaa sopimattomat viestit ja estää kirjoittajaa kommentoimasta.

Sähköpostiosoitteesi

Toimituksen valinnat

Palkittu politiikan aikakauslehti
39€/4kk

Toimituksen valinta

Johannes Ijäs

Politiikka
27.2.2020
Sanna Marin sanoo Demokraatin pääministerihaastattelussa, että hallitus ei tee politiikkaa uutisotsikoiden mukaan – ”Hallituskausi on nelivuotinen ja tässä ajassa pitää valmista tulla”
Lue lisää

Luetuimmat

Uusimmat

Toimituksen valinnat

Demokraatti

va. päätoimittaja: Rane Aunimo
Lähetä juttuvinkki →

Toimitus: PL 338, 00531 Helsinki, puh. 09 701 041

Arbetarbladet

Chefredaktör: Johan Kvarnström
Kontakt →

Redaktion: Broholmsgatan 18-20 C, 00531 Helsingfors

2018 DEMOKRAATTI
TIETOSUOJA- ja REKISTERISELOSTE