Uutiset

Jyrki Koskinen – Hakametsän demarien ehdokas Tampereen sosialidemokraattisen kunnallisjärjestön puheenjohtajaksi

Jyrki Koskinen on Hakametsän demarien ehdokas Tampereen sosialidemokraatisen kunnallisjärjestön puheenjohtajaksi.
Jyrki Koskinen on Hakametsän demarien ehdokas Tampereen sosialidemokraatisen kunnallisjärjestön puheenjohtajaksi.
Jyrki Koskinen on Hakametsän demarien ehdokas Tampereen sosialidemokraatisen kunnallisjärjestön puheenjohtajaksi.

Hakametsän demarien hallitus esittää puolueosastonsa puheenjohtaja Jyrki Koskista  Tampereen sosialidemokraattisen kunnallisjärjestön puheenjohtajaksi toimikaudelle 2018-2019. Koskinen on toiminut Hakametsän demarien puheenjohtajana viisi vuotta.

Tänä aikana puolueosaston toiminta on kehittynyt voimakkaasti, ja jäsenmäärän kehitys on ollut yhdistyksen hallituksen mielestä hyvä.

Koskisen pääteemat ovat yhdistyksen mukaan avoimuuden ja järjestödemokratian vahvistaminen kunnallisjärjestön toiminnassa. Se tarkoittaa muun muassa puolueosastojen ja rivijäsenten osallistumis- ja vaikutusmahdollisuuksien parantamista ja luottamustehtävien hajauttamista. Kyse on myös viestinnän tehostamisesta muun muassa sosiaalisessa mediassa.

– Koskisella on vankka järjestökokemus opiskelijajärjestöissä ja akavalaisessa ammattiyhdistysliikkeessä 30 vuoden ajalta sekä valtakunnallisessa potilasjärjestössä 20 vuoden ajalta. Lisäksi hän on toiminut useiden tamperelaisten taloyhtiöiden hallitusten puheenjohtajana 25 vuoden aikana.

Yhdistyksen hallitus perustelee Koskisen ehdokkuutta myös sillä, että hän on toiminut Tampereella SDP:n luottamustehtävissä muun muassa sairaalakuntoutuksen ja –palveluiden johtokunnan (entinen erikoissairaanhoidon johtokunta) jäsenenä liki 10 vuotta sekä Tampereen työvalmennussäätiö Sykkeen hallituksen puheenjohtajana kolme vuotta.

Koskinen on nykyään Tampereen kaupungin hallitseman Tampereen työvalmennussäätiö Sykkeen toiminnanjohtaja.

– Työssään hän on voimakkaasti uudistanut säätiön toimintaa ja tasapainottanut sen talouden. Aiemmin Koskinen työskenteli 25 vuotta Tampereen Insinöörien toiminnanjohtajana, yhdistys perustelee ehdotustaan.

Jakoa

Jaa tämä artikkeli

Viikon 38 Demokraatti
ANI SUORASUU - Ann Selinille ei ryppyillä
VARAA PAREMPAAN - Eveliina Heinäluoma haluaa herättää puolueet Helsingissä
KUIN ERI PLANEELTA - SDP:n ja hallituksen sote-linjat eivät kohtaa
Seuraa Meitä:
Lisää aiheesta:

Kommentit

Toimituksen valinta


Luetuimmat