Politiikka

Kansanedustaja Susanna Huovinen tukee esivaalissa Haataista

Kari Hulkko
Susanna Huovinen kannattaa Tuula Haataista.
Kari Hulkko
Susanna Huovinen kannattaa Tuula Haataista.
Kari Hulkko
Susanna Huovinen kannattaa Tuula Haataista.

Keskisuomalainen demarikansanedustaja Susanna Huovinen ilmoittaa tukevansa SDP:n presidenttiehdokkaiden esivaalissa kansanedustaja Tuula Haataista.

– Tunnen Tuulan pitkältä ajalta, ja teimme viime kaudella tiivistä yhteistyötä sosiaali- ja terveydenhuollon kysymyksissä. Olen oppinut tuntemaan Tuulan asiantuntevana, asioihin huolellisesti perehtyvänä ja tunnollisena ihmisenä. Tuula on nykyisessä, vaativassa roolissaan sosiaali- ja terveysvaliokunnan puheenjohtajana osoittanut, että hän pystyy tiiviiseen yhteistyöhön kaikkien eduskunnassa edustettuina olevien puolueiden ja niitä edustavien ihmisten kanssa, Huovinen toteaa.

Huovinen korostaa, että hänen päätökseensä vaikutti Haataisen yhteistyökyvyn lisäksi myös se, että Haataisella on esivaalin ehdokkaista eniten ministerikokemusta, ja näin kokemusta toimimisesta yhteistyössä kulloisenkin tasavallan presidentin kanssa.

– Tuulalla on esivaalin ehdokkaiden pisin ja monipuolisin poliittinen kokemus. Hän on toiminut politiikan eri tasoilla ja on hyvin verkostoitunut. Hänellä on myös kokemusta toimimisesta politiikan kansainvälisissä tehtävissä, Huovinen muistuttaa.

Seuraa Meitä:
Lisää aiheesta:

Kommentit

Toimituksen valinta


Luetuimmat