Palkittu politiikan aikakauslehti
39€/4kk

Ulkomaat

Koronaviruksen leviäminen jatkaa edelleen kiihtymistään Brasiliassa, Perussa ja Chilessä

LEHTIKUVA / AFP Silvio Avila

Kansainväliset terveysviranomaiset kertoivat tiistaina olevansa huolissaan merkeistä, joiden mukaan koronaviruksen leviäminen jatkaa edelleen kiihtymistään Brasiliassa, Perussa ja Chilessä.

DEMOKRAATTI/STT

Demokraatti

Amerikan terveysjärjestö on erityisen huolissaan siitä, että Brasiliasta viime viikolla ilmoitettujen uusien tapausten määrä oli korkein seitsemän päivän ajanjaksolta ilmoitettu lukema, joka maasta on ilmoitettu epidemian alkamisen jälkeen.

Asiasta kertoi Yhdysvalloissa Washingtonissa toimivan järjestön johtaja Carissa Etienne viikoittaisessa tilannekatsauksessa.
Etiennen mukaan myös Peru ja Chile ovat ilmoittaneet viruksen korkeasta esiintyvyydestä. Hänen mukaansa edellä mainitut raportit ovat merkki siitä, että tartunnat ovat edelleen kiihtymässä näissä maissa.

Amerikan terveysjärjestö toimii Maailman terveysjärjestö WHO:n aluejärjestönä, ja se on seurannut pandemiatilannetta Keski- ja Etelä-Amerikassa sekä Karibialla.

Jaa tämä artikkeli

Kommentit

Artikkeleita voi kommentoida yhden vuorokauden ajan julkaisuhetkestä. Kirjoita asiallisesti ja muita kunnioittaen. Ylläpito pidättää oikeuden poistaa sopimattomat viestit ja estää kirjoittajaa kommentoimasta.

Sähköpostiosoitteesi

Lisää aiheesta

Toimituksen valinnat

Palkittu politiikan aikakauslehti
39€/4kk

Toimituksen valinta

Rane Aunimo

Päätoimittajalta
25.6.2020
Tapaus Mäenpää: Puheet on nyt pidetty, on aika painaa nappia – historia kyllä muistaa, kuinka kansanedustajat perjantaina äänestävät
Lue lisää

Luetuimmat

Uusimmat

Toimituksen valinnat

Demokraatti

va. päätoimittaja: Rane Aunimo
Lähetä juttuvinkki →

Toimitus: PL 338, 00531 Helsinki, puh. 09 701 041

Arbetarbladet

Chefredaktör: Johan Kvarnström
Kontakt →

Redaktion: Broholmsgatan 18-20 C, 00531 Helsingfors

2018 DEMOKRAATTI
TIETOSUOJA- ja REKISTERISELOSTE