Palkittu politiikan aikakauslehti
41€/4kk

Ulkomaat

”Kosto on väistämätön” – Iranin korkein johtaja lähetti terveisiä Trumpille Twitterissä

LEHTIKUVA / AFP

Iranin korkein johtaja Ali Khamenei vaikuttaa uhkailevan Yhdysvaltain ex-presidenttiä Donald Trumpia Twitterissä, kertoo BBC.

Demokraatti.fi/STT

Khamenei julkaisi tilillään kuvan, jossa Trumpia muistuttava henkilö pelaa golfia. Hänen ylleen lankeaa taivaalta varjo, joka muistuttaa hävittäjää tai suurta taistelulennokkia.

–  Kosto on väistämätön, kuvan alla lukee.

Khamanei viittaa kuvalla selvästi Trumpin määräämään iranilaiskenraali Qassem Suleimanin tappamiseen lennokki-iskulla Bagdadissa viime vuoden alussa.

Osa Twitterin käyttäjistä vaati Khamenein tiliä suljettavaksi samalla tavalla kuin tehtiin Trumpin tilille sen jälkeen, kun hänen katsottiin yllyttäneen kannattajiaan hyökkäämään kongressiin loppiaisena.

Perjantaina illan suussa Twitter oli jäädyttänyt viestin, eikä sitä voinut suoraan katsoa Khamenein tililtä. Kuva on kuitenkin nähtävissä BBC:n verkkosivuilla.

Jaa tämä artikkeli

Kommentit

Artikkeleita voi kommentoida yhden vuorokauden ajan julkaisuhetkestä. Kirjoita asiallisesti ja muita kunnioittaen. Ylläpito pidättää oikeuden poistaa sopimattomat viestit ja estää kirjoittajaa kommentoimasta.

Sähköpostiosoitteesi

Toimituksen valinnat

Palkittu politiikan aikakauslehti
41€/4kk

Toimituksen valinta

Johannes Ijäs

Politiikka
4.3.2021
Vaalijohtaja: Tiedot vaalivirkailijoiden saamisesta rohkaisevia – terveysasioiden ohella puolueet ja ehdokkaat joutuvat pohtimaan myös taloutta
Lue lisää

Luetuimmat

Uusimmat

Toimituksen valinnat

Demokraatti

va. päätoimittaja: Rane Aunimo
Lähetä juttuvinkki →

Toimitus: PL 338, 00531 Helsinki, puh. 09 701 041

Arbetarbladet

Tf. chefredaktör: Topi Lappalainen
Kontakt →

Redaktion: Broholmsgatan 18-20 C, 00531 Helsingfors

Tietosuoja-asetukset

2018 DEMOKRAATTI
TIETOSUOJA- ja REKISTERISELOSTE