Palkittu politiikan aikakauslehti
39€/4kk

Politiikka

Kouvolassa heräsi huoli lääkärihelikopterin tukikohdasta – kansanedustaja otti yhteyttä ministeriin ja vakuuttui hankkeen etenevän

SDP
Paula Werning on SDP:n kansanedustaja.

SDP:n kansanedustaja Paula Werning vastaa Yle Kotkan uutiseen, joka käsitteli Kouvolan Uttiin suunniteltua lääkärihelikopterin tukikohtaa. Werning on huolissaan siitä, että uutinen on omiaan herättämään perusteetonta huolta Kouvolan alueella tukikohtahankkeen etenemisestä.

DEMOKRAATTI

Demokraatti

− FinnHEMS Oy:n toimitusjohtaja Jyri Örrin kommentit uutisessa herättävät Kouvolan alueella tarpeetonta huolta ja epävarmuutta tärkeän hankkeen etenemisestä. Olen keskustellut asiasta puhelimitse vastuuministeri Krista Kiurun (sd.) kanssa pian uutisen julkaisemisen jälkeen. Hallitus on jo aloittanut valmistelun ja tarvittavat päätökset tukikohtien rakentamiseksi pyritään tekemään mahdollisimman nopeasti, Werning sanoo tiedotteessaan.

Werning muistuttaa, että ensihoidon ilmailupalvelujen osalta Sipilän (kesk.) hallitus jätti täydentävän esityksensä antamatta sosiaali- ja terveydenhuollon kokonaisuudistuksen yhteydessä, joten kokonaisuuden yksittäiset osat on linjattava uuden hallituksen toimesta osana soten kokonaisuudistusta.

− Pidän tärkeänä, että valmistelu etenee nyt rivakasti. Viime hallituskauden valmistelun puutteet tullaan korjaamaan ja saadaan lääkärihelikoptereihin liittyvä kokonaisratkaisu aikaan ripeästi osana sote-uudistuksen kokonaisuutta. Kouvolan ja koko seutukunnan kannalta on olennaista, että aikaisemmista jo tehdyistä sitoumuksista pidetään kiinni. Puhuttuani asiasta ministeri Kiurun kanssa olen vakuuttunut, että valmistelu etenee seutukunnan kannalta odotetulla tavalla, Werning päättää.

Jaa tämä artikkeli

Kommentit

Artikkeleita voi kommentoida yhden vuorokauden ajan julkaisuhetkestä. Kirjoita asiallisesti ja muita kunnioittaen. Ylläpito pidättää oikeuden poistaa sopimattomat viestit ja estää kirjoittajaa kommentoimasta.

Sähköpostiosoitteesi

Toimituksen valinnat

Palkittu politiikan aikakauslehti
39€/4kk

Toimituksen valinta

Johannes Ijäs

Politiikka
27.2.2020
Sanna Marin sanoo Demokraatin pääministerihaastattelussa, että hallitus ei tee politiikkaa uutisotsikoiden mukaan – ”Hallituskausi on nelivuotinen ja tässä ajassa pitää valmista tulla”
Lue lisää

Luetuimmat

Uusimmat

Toimituksen valinnat

Demokraatti

va. päätoimittaja: Rane Aunimo
Lähetä juttuvinkki →

Toimitus: PL 338, 00531 Helsinki, puh. 09 701 041

Arbetarbladet

Chefredaktör: Johan Kvarnström
Kontakt →

Redaktion: Broholmsgatan 18-20 C, 00531 Helsingfors

2018 DEMOKRAATTI
TIETOSUOJA- ja REKISTERISELOSTE