Palkittu politiikan aikakauslehti
39€/4kk

Kotimaa

KRP: Porvoon henkirikoksista epäillään perheen isää – poliisi löysi äidin ja lapsen kuolleina yksityisasunnosta

Porvoossa viikko sitten tehdystä naisen ja lapsen henkirikoksesta epäillään perheen isää, tiedotti Keskusrikospoliisi (KRP) torstaina.

DEMOKRAATTI/STT

Demokraatti

Poliisi kertoo, että vuonna 1991 syntyneen naisen ja hänen vuonna 2019 syntyneen lapsensa kuolemia tutkitaan kahtena murhana. Rikoksesta epäilty lapsen isä, vuonna 1993 syntynyt mies, kuoli Helsingissä pian epäiltyjen murhien jälkeen.

-  Esitutkinnan perusteella olemme pystyneet sulkemaan pois ulkopuolisen tekijän mahdollisuuden. Tapahtumien kulku, tekotapa ja tekoon johtaneet syyt ovat pääosin poliisin tiedossa. Toki aina tämän kaltaisiin tapahtumiin ja niiden syihin lopullista totuutta ei välttämättä saada, koska epäilty on kuollut, sanoo tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Jan Aarnisalo tiedotteessa.

KRP kertoo jatkavansa esitutkintaa yhdessä Itä-Uudenmaan ja Helsingin poliisilaitoksen kanssa.

Poliisi löysi äidin ja lapsen kuolleina yksityisasunnosta poliisitehtävän yhteydessä viime viikon torstaina. Isä kuoli kolarissa samana päivänä.

Apua pahaan oloon saa esimerkiksi MIELI Suomen Mielenterveys ry:n kriisipuhelimesta, joka palvelee ja tarjoaa keskusteluapua suomeksi vuorokauden ympäri numerossa 09  2525  0111.

Jaa tämä artikkeli

Kommentit

Artikkeleita voi kommentoida yhden vuorokauden ajan julkaisuhetkestä. Kirjoita asiallisesti ja muita kunnioittaen. Ylläpito pidättää oikeuden poistaa sopimattomat viestit ja estää kirjoittajaa kommentoimasta.

Sähköpostiosoitteesi

Toimituksen valinnat

Palkittu politiikan aikakauslehti
39€/4kk

Huomasitko nämä?

Luetuimmat

Uusimmat

Toimituksen valinnat

Demokraatti

päätoimittaja: Petri Korhonen
Lähetä juttuvinkki →

Toimitus: PL 338, 00531 Helsinki, puh. 09 701 041

Arbetarbladet

Tf. chefredaktör: Topi Lappalainen
Kontakt →

Redaktion: Broholmsgatan 18-20 C, 00531 Helsingfors

Tietosuoja-asetukset

2018 DEMOKRAATTI
TIETOSUOJA- ja REKISTERISELOSTE