Palkittu politiikan aikakauslehti
41€/4kk

Urheilu

Kummola: liiton enemmistö Valko-Venäjällä kisaamista vastaan – päätöstä odotellaan jo huomenna

LEHTIKUVA / JUSSI NUKARI

Kansainvälinen jääkiekkoliitto IIHF saattaa tehdä huomenna maanantaina päätöksen siitä, pelataanko kevään miesten MM-turnaus Valko-Venäjällä.

DEMOKRAATTI/STT

Demokraatti

Asiasta kertoi IIHF:n puheenjohtaja Rene Fasel uutistoimisto Tassille, ja IIHF:n varapuheenjohtaja Kalervo Kummola vahvistaa asian STT:lle.

IIHF on ollut paineen alla kisojen suhteen, sillä Valko-Venäjällä pelaaminen herättää kritiikkiä maan ihmisoikeustilanteen myötä.

Kummolan mukaan enemmistö liitossa on sitä mieltä, ettei Valko-Venäjällä pelata. Näin oli asia Kummolan mukaan jo ennen eilisiä tietoja, joiden mukaan suursponsori Skoda kertoi vetäytyvänsä MM-kilpailujen yhteistyökumppanien joukosta, jos Valko-Venäjä saa säilyttää kisaisännyytensä.

– Ei tuo sponsorihomma enää vaikuta, enemmistö on ollut jo ennen sitä sitä mieltä, ettei mennä Valko-Venäjälle. Ja jos päätös huomenna saadaan, se ei voi olla mikään muu kuin se, ettei Valko-Venäjällä pelata, Kummola kertoi.

Uutista päivitetty klo 11.38.

Jaa tämä artikkeli

Kommentit

Artikkeleita voi kommentoida yhden vuorokauden ajan julkaisuhetkestä. Kirjoita asiallisesti ja muita kunnioittaen. Ylläpito pidättää oikeuden poistaa sopimattomat viestit ja estää kirjoittajaa kommentoimasta.

Sähköpostiosoitteesi

Toimituksen valinnat

Palkittu politiikan aikakauslehti
41€/4kk

Toimituksen valinta

Simo Alastalo

Politiikka
23.2.2021
Eduskunnan turvallisuusjohtaja vuosi itse Sipilän tapausta koskevat turvakameranauhat medialle – pääsihteeri Paavola: ”Tämä on häneltä poikkeuksellinen päätös”
Lue lisää

Luetuimmat

Uusimmat

Toimituksen valinnat

Demokraatti

va. päätoimittaja: Rane Aunimo
Lähetä juttuvinkki →

Toimitus: PL 338, 00531 Helsinki, puh. 09 701 041

Arbetarbladet

Tf. chefredaktör: Topi Lappalainen
Kontakt →

Redaktion: Broholmsgatan 18-20 C, 00531 Helsingfors

2018 DEMOKRAATTI
TIETOSUOJA- ja REKISTERISELOSTE