Laine saavutti rajapyykin NHL:ssä: Tykki puhui taas

Jääkiekon NHL:ssä Winnipegin Patrik Laine on tehnyt NHL-uransa 50:nnen maalin. Maali syntyi ottelussa Detroitia vastaan. Laineen maali oli kuitenkin laiha lohtu joukkueelle, sillä ottelu päättyi vieraissa olleen Winnipegin murskatappioon luvuin 1–5.

Laineen maali syntyi toisessa erässä ylivoimalla ja jäi joukkueen ainoaksi ottelussa.

Tämän kauden aikana Laine on tehnyt kaikkiaan 14 maalia 28 ottelussa. Syöttöpisteitä hän on tehnyt kahdeksan. NHL-uran aikana tehoja on puolestaan nyt kertynyt 101 ottelussa 50+36=86.

Eräänlaisen rajapyykin saavutti myös Laineen joukkuetoveri Bryan Little, jolle Detroitia vastaan pelattu ottelu oli hänen NHL-uransa 700:s.

Pittsburghin Olli Määtälle kirjattiin yksi syöttöpiste New York Rangersia vastaan pelatussa ottelussa. New York Rangers voitti ottelun luvuin 4–3.

Myös Coloradon Mikko Rantanen sai syöttöpisteen Buffaloa vastaan pelatussa ottelussa. Buffalo voitti ottelun maalein 4–2.

Nashvillen maalia vahtinut suomalainen Juuse Saros torjui 43 kertaa ja päästi sisään kaksi maalia. Nashville vei voiton Dallasilta luvuin 5–2. Dallasin maalia noin 35 minuuttia vahtinut Kari Lehtonen torjui 17 laukauksesta 15 laukausta.