Palkittu politiikan aikakauslehti
39€/4kk

Urheilu

Lauri Markkasen nilkka vääntyi – Cleveland.com: röntgenkuva ei paljastanut lisävaurioita

LEHTIKUVA / Getty Images / AFP Jason Miller
Lauri Markkanen loukkaantui ottelun toisella neljänneksellä, kun hän yritti torjua Shai Gilgeous-Alexanderin korilleajon ja tuli alas huonosti.

Lauri Markkasen loukkaantuneessa oikeassa nilkassa ei havaittu röntgenkuvauksessa lisävaurioita, uutisoi cleveland.com. Nilkan murtuma on siten suljettu pois.

DEMOKRAATTI/STT

Demokraatti

Markkasen nilkka vääntyi, kun hänen joukkueensa Cleveland Cavaliers voitti Oklahoma City Thunderin 94-87 NBA-koripalloliigassa. Suomalaispelaaja loukkaantui ottelun toisella neljänneksellä, kun hän yritti torjua Shai Gilgeous-Alexanderin korilleajon ja tuli alas huonosti. Markkanen ei päässyt pois kentältä omin avuin.

Ennen loukkaantumistaan Markkanen pelasi 13 minuuttia, heitti yhdeksän pistettä ja riisti kaksi levypalloa puolustuspäässä.

-  Voitto kelpaa, mutta tämä peli oli pettymys. Toivottavasti ei kestä kovin kauan ennen kuin Lauri tulee takaisin. Peli on ohi ja voitimme, mutta tällä tavoin emme voi pelata. Emme pelanneet hyvin, Clevelandin päävalmentaja J.B. Bickerstaff sanoi ESPN:n mukaan.

 

Jaa tämä artikkeli

Kommentit

Artikkeleita voi kommentoida yhden vuorokauden ajan julkaisuhetkestä. Kirjoita asiallisesti ja muita kunnioittaen. Ylläpito pidättää oikeuden poistaa sopimattomat viestit ja estää kirjoittajaa kommentoimasta.

Sähköpostiosoitteesi

Toimituksen valinnat

Palkittu politiikan aikakauslehti
39€/4kk

Huomasitko nämä?

Luetuimmat

Uusimmat

Toimituksen valinnat

Demokraatti

va. päätoimittaja: Rane Aunimo
Lähetä juttuvinkki →

Toimitus: PL 338, 00531 Helsinki, puh. 09 701 041

Arbetarbladet

Tf. chefredaktör: Topi Lappalainen
Kontakt →

Redaktion: Broholmsgatan 18-20 C, 00531 Helsingfors

Tietosuoja-asetukset

2018 DEMOKRAATTI
TIETOSUOJA- ja REKISTERISELOSTE