Palkittu politiikan aikakauslehti
36€/4kk

Politiikka

Li Andersson kommentoi kulttuurileikkausten perumista: ”Juuri nyt näyttää hyvältä, mutta ei nuolaista ennen kuin tipahtaa”

Lehtikuva

Opetusministeri Li Andersson (vas.) liittyy kulttuurileikkauksia tänään kommentoineiden ministerien joukkoon aamupäivällä Twitterissä.

DEMOKRAATTI

Demokraatti

”On hienoa, että hallituksessa on löytymässä tuki esityksellemme perua kulttuurialaa uhkaavat leikkaukset. Juuri nyt näyttää hyvältä, mutta ei nuolaista ennen kuin tipahtaa. Kyseessä on valtava määrä työpaikkoja. Kovia kokenut ala tarvitsee nyt täydet edellytykset toipumiseen”, Andersson kirjoittaa.

Aiemmin tänään asiaa ovat kommentoineet Twitterissä myös pääministeri Sanna Marin (sd.) ja sisäministeri Maria Ohisalo (vihr.).

””Sanon nyt suoraan. SDP haluaa, että kulttuurileikkaukset perutaan. Myös muiden järjestöjen ja edunsaajien tilanteeseen on haettava ratkaisua”, Marin kirjoitti.

Ohisalo kirjoitti pian tämän jälkeen.

””Sanon nyt suoraan: Tietysti Vihreät kannattavat kulttuurin ja muidenkin Veikkauksen edunsaajien leikkausten perumista, jos siihen löytyy budjettikäsittelyssä mahdollisuus. Asia koskee myös nuorisotyötä, liikuntaa ja tiedettä ja tutkimusta. Moneen on koronakriisi iskenyt kovaa.”

Jaa tämä artikkeli

Kommentit

Artikkeleita voi kommentoida yhden vuorokauden ajan julkaisuhetkestä. Kirjoita asiallisesti ja muita kunnioittaen. Ylläpito pidättää oikeuden poistaa sopimattomat viestit ja estää kirjoittajaa kommentoimasta.

Sähköpostiosoitteesi

Toimituksen valinnat

Palkittu politiikan aikakauslehti
36€/4kk

Huomasitko nämä?

Luetuimmat

Uusimmat

Toimituksen valinnat

Demokraatti

va. päätoimittaja: Rane Aunimo
Lähetä juttuvinkki →

Toimitus: PL 338, 00531 Helsinki, puh. 09 701 041

Arbetarbladet

Tf. chefredaktör: Topi Lappalainen
Kontakt →

Redaktion: Broholmsgatan 18-20 C, 00531 Helsingfors

Tietosuoja-asetukset

2018 DEMOKRAATTI
TIETOSUOJA- ja REKISTERISELOSTE