Palkittu politiikan aikakauslehti
72€/6kk

Politiikka

Marin, Haatainen ja Haavisto lähtevät Davosin talousfoorumiin – pääministerin ohjelmassa monia kiinnostavia tapaamisia

Pääministeri Sanna Marin (sd.), työministeri Tuula Haatainen (sd.) ja ulkoministeri Pekka Haavisto (vihr.) osallistuvat ensi viikolla Sveitsin Davosissa järjestettävään maailman talousfoorumiin. Matka kestää keskiviikosta perjantaihin.

DEMOKRAATTI/STT

Demokraatti

Marinilla on foorumissa tapaamisia muun muassa Applen toimitusjohtajan Tim Cookin, Googlen toimitusjohtajan Sundar Pichain ja Microsoftin johtajan Brad Smithin kanssa. Hän tapaa myös Ghanan presidentin Nana Akufo-Addon, Maailman terveysjärjestön pääjohtajan Tedros Adhanom Ghebreyesusin sekä Saksan puolustusministerin Annegret Kramp-Karrenbauerin. Lisäksi Marin tapaa talousfoorumin puheenjohtajan Klaus Schwabin ja antaa useita haastatteluja kansainväliselle medialle.

Davosin tämän vuoden foorumin huomion keskipisteeksi nousevat todennäköisesti presidentti Donald Trump ja ruotsalainen ilmastoaktivisti Greta Thunberg. Paikalla ovat myös EU-komission puheenjohtaja Ursula von der Leyen ja Saksan liittokansleri Angela Merkel.

Jaa tämä artikkeli

Kommentit

Artikkeleita voi kommentoida yhden vuorokauden ajan julkaisuhetkestä. Kirjoita asiallisesti ja muita kunnioittaen. Ylläpito pidättää oikeuden poistaa sopimattomat viestit ja estää kirjoittajaa kommentoimasta.

Sähköpostiosoitteesi

Toimituksen valinnat

Toimituksen valinnat

Demokraatti

päätoimittaja: Petri Korhonen
Lähetä juttuvinkki →

Toimitus: PL 338, 00531 Helsinki, puh. 09 701 041

Arbetarbladet

chefredaktör: Topi Lappalainen
Kontakt →

Redaktion: Broholmsgatan 18-20 C, 00531 Helsingfors

Tietosuoja-asetukset

2018 DEMOKRAATTI
TIETOSUOJA- ja REKISTERISELOSTE