Markkanen jälleen joukkueen pistenikkari – Bulls lopetti kuivan kautensa

Koripallon NBA:ssa Lauri Markkasen Chicago Bulls on palannut voittokantaan päihittäessään Orlando Magicin 105–101.

Markkanen oli joukkueensa paras pistenikkari tehdessään ottelussa 21 pistettä ja kahmiessaan kahdeksan levypalloa. Kotiottelun avauspisteistä vastannut Markkanen nakutti puoliaikaan mennessä 13 pistettä.

Markkanen on viimeksi takonut yli 20 pistettä tammikuun alkupuolella ottelussa New York Knicksiä vastaan. Tuolloin suomalaistulokas nakutti yhden ottelun piste-ennätyksensä eli 33 pistettä.

Voitto oli lähellä livetä Bullsilta, kun Magic onnistui nousemaan ja joukkueet olivat tasoissa ottelun viimeisillä minuuteilla. Voittolukemat peliajan lopulla nikkaroi Zach LaVine.

– Se on nuorelle ryhmälle hyvä mahdollisuus oppia, Bullsin päävalmentaja Fred Hoiberg totesi ottelun jälkeen johdon menetyksestä.

Voitto oli tervetullut, sillä aiemmasta yhdeksästä ottelustaan Bulls hävisi kahdeksan.