Palkittu politiikan aikakauslehti
41€/4kk

Kotimaa

Mika Maliranta Palkansaajien tutkimuslaitoksen johtajaksi

Mika Maliranta.

Jyväskylän yliopiston taloustieteen professori Mika Maliranta on nimitetty Palkansaajien tutkimuslaitoksen uudeksi johtajaksi. Maliranta aloittaa tehtävässään elokuun alussa.

DEMOKRAATTI

Demokraatti

Maliranta työskentelee parhaillaan Kilpailu- ja kuluttajaviraston (KKV) tutkimusprofessorina sekä Jyväskylän yliopiston taloustieteen professorina. Maliranta on erikoistunut talouskasvun ja työmarkkinoiden kysymyksiin.

Maliranta näkee uuden roolinsa PT:n johtajana aktiivisena yhteiskunnallisena keskustelijana, joka edistää dialogia talouspoliittisessa keskustelussa, tuo siihen tutkimuspohjaista sisältöä sekä torjuu kuplia.

”Talouspoliittinen keskustelu koostuu faktoista, teorioista, väitteistä ja huuhaasta. Haluan osaltani selventää mikä on mitäkin ja torjua yhteiskunnallisen keskustelun kuplautumista. Politiikassa kompromissien tarve kasvaa koko ajan, mutta samaan aikaan tarjonta heikkenee. Haluan edistää talouspoliittista dialogia, joka on itsenäistä, ymmärrettävää, ja aina kunnioittavaa.”

Maliranta seuraa PT:n johtajan virassa työ- ja elinkeinoministeriöön alivaltiosihteeriksi kesäkuussa siirtynyttä Elina Pylkkästä.

Jaa tämä artikkeli

Kommentit

Artikkeleita voi kommentoida yhden vuorokauden ajan julkaisuhetkestä. Kirjoita asiallisesti ja muita kunnioittaen. Ylläpito pidättää oikeuden poistaa sopimattomat viestit ja estää kirjoittajaa kommentoimasta.

Sähköpostiosoitteesi

Toimituksen valinnat

Palkittu politiikan aikakauslehti
41€/4kk

Huomasitko nämä?

Luetuimmat

Uusimmat

Toimituksen valinnat

Demokraatti

va. päätoimittaja: Rane Aunimo
Lähetä juttuvinkki →

Toimitus: PL 338, 00531 Helsinki, puh. 09 701 041

Arbetarbladet

Tf. chefredaktör: Topi Lappalainen
Kontakt →

Redaktion: Broholmsgatan 18-20 C, 00531 Helsingfors

Tietosuoja-asetukset

2018 DEMOKRAATTI
TIETOSUOJA- ja REKISTERISELOSTE