Palkittu politiikan aikakauslehti
36€/4kk

Kotimaa

Myös VR luopuu tänään maskipakosta

LEHTIKUVA / RONI REKOMAA

VR luopuu tänään maskipakosta sekä kauko- että lähiliikenteen junissa ja siirtyy maskisuositukseen. Matkustajat saavat jatkossa itse päättää, käyttävätkö kasvomaskia junalla matkustaessaan vai eivät.

DEMOKRAATTI/STT

Demokraatti

”Suosittelemme edelleen maskin käyttöä, vaikka emme enää puutu maskittomuuteen junissa. Myös viranomaiset suosittelevat maskinkäyttöä julkisessa liikenteessä. Koronarajoitusten lieventyessä mukautamme ohjeitamme vastaamaan paremmin nykyistä tilannetta. Myös asiakkaiden mielipiteet ovat muuttuneet. Syyskuun asiakaskyselyn* mukaan kasvomaskin käyttöpakkoa toivoi enää 43 % VR:n asiakkaista, kun vielä elokuussa maskipakkoa kannatti 58 %”, sanoo matkustajaliikenteen johtaja Topi Simola tiedotteessa.

Maskipakko poistuu tänään myös Helsingin seudun liikenteen HSL:n joukkoliikenteestä. Myös HSL kehottaa matkustajia edelleen käyttämään kasvomaskia joukkoliikenteessä.

Jaa tämä artikkeli

Kommentit

Artikkeleita voi kommentoida yhden vuorokauden ajan julkaisuhetkestä. Kirjoita asiallisesti ja muita kunnioittaen. Ylläpito pidättää oikeuden poistaa sopimattomat viestit ja estää kirjoittajaa kommentoimasta.

Sähköpostiosoitteesi

Toimituksen valinnat

Palkittu politiikan aikakauslehti
36€/4kk

Huomasitko nämä?

Luetuimmat

Uusimmat

Toimituksen valinnat

Demokraatti

va. päätoimittaja: Rane Aunimo
Lähetä juttuvinkki →

Toimitus: PL 338, 00531 Helsinki, puh. 09 701 041

Arbetarbladet

Tf. chefredaktör: Topi Lappalainen
Kontakt →

Redaktion: Broholmsgatan 18-20 C, 00531 Helsingfors

Tietosuoja-asetukset

2018 DEMOKRAATTI
TIETOSUOJA- ja REKISTERISELOSTE