Palkittu politiikan aikakauslehti
72€/6kk

Urheilu

NHL:n uusi suomalaistähti jatkaa tolkuttomassa iskussa – suomalaispuolustajallekin maukas ilta Buffalossa

Yön NHL-kierroksella suomalaispelaajat ovat olleet tehokkaina. Coloradon Mikko Rantanen iski New York Rangersia vastaan pelatussa ottelussa maalin ja sai yhden syöttöpisteen. Colorado kukisti New York Rangersin luvuin 3–1.

Rantanen iski 3–1-lukemiin vieneen maalin ja avusti joukkueensa ensimmäistä maalia.

Dallasin suomalaispuolustaja Esa Lindell teki kauden viidennen maalinsa. Lindellin osuma ja kaksi maalisyöttöä olivat osa Dallasin ilotulitusta, jolla texasilaisseura kukisti Buffalon vieraskentällä 7–1.

Lindell oli ottelussa yksi kolmesta Dallasin pelaajista, jotka saivat kokoon kolme tehopistettä. Muut kaksi olivat ruotsalaisia: hyökkääjä Mattias Janmark teki kaksi maalia ja antoi yhden maalisyötön, puolustaja John Klingberg alusti kolme osumaa.

Dallasin maalilla Kari Lehtonen torjui 26 kiekkoa. Hänet yllätti vain toisessa erässä osunut Sam Reinhart, jonka maalia oli rakentamassa myös Rasmus Ristolainen.

Suomalaismaalivahdit Antti Raanta ja Harri Säteri torjuivat molemmat 25 kertaa. Raannan Arizona kukisti vastustajansa St. Louisin luvuin 5–2. Säterin Florida hävisi 4–3-maalein.

Philadelphian Valtteri Filppula teki joukkueelleen maalin, kun Flyers kukisti New Jerseyn 3–1. Filppula vei joukkueensa 2–0-johtoon toisessa erässä.

Myös Carolinan Teuvo Teräväiselle kirjattiin syöttöpiste Detroitia vastaan pelatussa ottelussa. Carolina voitti maalein 3–1.

Toronton Leo Komarov oli puolestaan syöttämässä joukkueensa voittomaalia ottelun viimeisessä erässä. Yhdysvaltalaispelaaja Connor Carrickin maali toi Torontolle 4–3 voiton Ottawasta.