Palkittu politiikan aikakauslehti
41€/4kk

Talous

Nordea: Laaja palvelukatko tulossa – vaikuttaa kortteihin

LEHTIKUVA / VESA MOILANEN

Pankkipalveluita tarjoavalla Nordealla on sunnuntaina laaja palvelukatko, joka vaikuttaa pankkiasiointiin. Katkon syynä ovat Nordean tietojärjestelmiin tehtävät välttämättömät muutos- ja ylläpitotyöt.

DEMOKRAATTI/STT

Demokraatti

Palvelukatko alkaa sunnuntaina 7. maaliskuuta yhdeltä yöllä. Korttien osalta katkon arvioidaan päättyvän noin kello 21 sunnuntai-iltana ja muiden palveluiden osalta arviolta kello 24.

Katkon aikana Nordean korteilla ei voi nostaa käteistä, eikä yhtiön pankkitunnuksilla voi tunnistautua sähköisesti. Korttimaksaminen onnistuu rajoitetusti, mutta siinä voi esiintyä hitautta, tai maksaminen ei välttämättä onnistu.

Lisäksi Nordean korteilla ei voi katkon aikana maksaa verkkokaupassa. Katkolla on vaikutusta myös maksamiseen sovelluksissa sekä palveluissa, joihin Nordean kortti on merkitty maksuvälineeksi.

Jaa tämä artikkeli

Kommentit

Artikkeleita voi kommentoida yhden vuorokauden ajan julkaisuhetkestä. Kirjoita asiallisesti ja muita kunnioittaen. Ylläpito pidättää oikeuden poistaa sopimattomat viestit ja estää kirjoittajaa kommentoimasta.

Sähköpostiosoitteesi

Toimituksen valinnat

Palkittu politiikan aikakauslehti
41€/4kk

Toimituksen valinta

Simo Alastalo

Politiikka
12.4.2021
HSY:n hallitus ryhtyy savustamaan eroamasta kieltäytynyttä toimitusjohtajaa ulos – pitää erottamista poliittisena jahtina
Lue lisää

Luetuimmat

Uusimmat

Toimituksen valinnat

Demokraatti

va. päätoimittaja: Rane Aunimo
Lähetä juttuvinkki →

Toimitus: PL 338, 00531 Helsinki, puh. 09 701 041

Arbetarbladet

Tf. chefredaktör: Topi Lappalainen
Kontakt →

Redaktion: Broholmsgatan 18-20 C, 00531 Helsingfors

Tietosuoja-asetukset

2018 DEMOKRAATTI
TIETOSUOJA- ja REKISTERISELOSTE