Palkittu politiikan aikakauslehti
39€/4kk

Politiikka

Nyt se on varmaa: onnen päivä koittaa 15.6.2017 – ”Uutinen on erityisen mukava suomalaisille”

Lehtikuva / Markku Ulander

”Kesäkuun puolivälistä alkaen verkkovierailumaksut poistuvat EU-alueelta. Se tarkoittaa, että suomalaisetkin voivat soittaa ja tekstailla kotiin toisesta EU-maasta sekä surffailla netissä samaan hintaan kuin Suomessa. Uutinen on erityisen mukava suomalaisille, koska matkustamme keskimääräistä enemmän”, sanoo asian esittelijä, SDP:n europarlamentaarikko Miapetra Kumpula-Natri.

Demokraatti.fi

Roaming-maksut poistuvat 15.6.2017. Mepit poistivat viimeiset esteet roaming-lisämaksujen lakkauttamisen tieltä hyväksymällä tukkumarkkinoiden hintakatot torstaina. Euroopan parlamentti hyväksyi neuvoston ja parlamentin alustavan sovun aiheesta äänin 549 puolesta, 27 vastaan, 50 tyhjää.

”Myös suomalaisten operaattorien toiveet otettiin huomioon. Saimme neuvoteltua tukkuhintakaton neljännekseen siitä, mitä komissio alun perin ehdotti. Tämä yhdessä poikkeuslupamahdollisuuden kanssa tarkoittaa, että suomalaisten operaattoreiden ei tarvitse nostaa kotimaanhintoja.”

 

Jaa tämä artikkeli

Kommentit

Artikkeleita voi kommentoida yhden vuorokauden ajan julkaisuhetkestä. Kirjoita asiallisesti ja muita kunnioittaen. Ylläpito pidättää oikeuden poistaa sopimattomat viestit ja estää kirjoittajaa kommentoimasta.

Sähköpostiosoitteesi

Toimituksen valinnat

Palkittu politiikan aikakauslehti
39€/4kk

Huomasitko nämä?

Luetuimmat

Uusimmat

Toimituksen valinnat

Demokraatti

va. päätoimittaja: Rane Aunimo
Lähetä juttuvinkki →

Toimitus: PL 338, 00531 Helsinki, puh. 09 701 041

Arbetarbladet

Tf. chefredaktör: Topi Lappalainen
Kontakt →

Redaktion: Broholmsgatan 18-20 C, 00531 Helsingfors

Tietosuoja-asetukset

2018 DEMOKRAATTI
TIETOSUOJA- ja REKISTERISELOSTE