Palkittu politiikan aikakauslehti
39€/4kk

Uutiset

”Odotan innolla yhteistyötä ja tapahtumarikkaita hetkiä” – Saara Kuoppala Helsingin sosialidemokraattien järjestösuunnittelijaksi

SDP Helsingin järjestösuunnittelijaksi on valittu teologian maisteri Saara Kuoppala (kuvassa). Hän siirtyy tehtävään Helsingin yliopiston väitöskirjatutkijan työstä ja aloittaa tehtävässään 25. elokuuta.

Demokraatti / Helsinki

Aiemmin Kuoppala on työskennellyt viestintävastaavana, seurakuntasihteerinä sekä tieteellisen Katsomukset-julkaisun koordinaattorina.

– On äärimmäisen mielenkiintoista päästä työskentelemään Helsingin demareiden joukossa. Odotan innolla yhteistyötä eri osastojen ja jäsenistön kanssa sekä tietenkin tapahtumarikkaita hetkiä, Kuoppala kertoo tiedotteessa.

Järjestösuunnittelijan tehtävään kuuluu SDP:n puoluetyö Helsingissä ja osa-alueina ovat talouden seuranta, ulkoinen ja sisäinen viestintä sekä puolueosastojen parissa tehtävä järjestötyö.

Toiminnanjohtaja Tuomas Finne ja puheenjohtaja Anita Hellman iloitsevat, että työpaikka kiinnosti hakijoita eri taustoista. Hakijoita tehtävään oli kaikkiaan 14.

– Saara Kuoppalan monipuolinen osaaminen ja positiivinen persoona tuovat asiantuntevaa työotetta Helsingin sosialidemokraattien piiritoimistolle.

Piiritoimistolle päätettiin palkata järjestösuunnittelija, sillä pitkäaikainen toimistonhoitaja Carola Grönlundin jää eläkkeelle 1. syyskuuta. Grönlund on tullut Helsingin piirissä tunnetuksi vahvana järjestöosaajana.

– Hän on tukenut osastojen toimintaa ja tehnyt vaalikampanjoita menestyksekkäästi vuosien ajan sosialidemokraattisen liikkeen eri järjestöissä, Finne sanoo.

Jaa tämä artikkeli

Kommentit

Artikkeleita voi kommentoida yhden vuorokauden ajan julkaisuhetkestä. Kirjoita asiallisesti ja muita kunnioittaen. Ylläpito pidättää oikeuden poistaa sopimattomat viestit ja estää kirjoittajaa kommentoimasta.

Sähköpostiosoitteesi

Toimituksen valinnat

Palkittu politiikan aikakauslehti
39€/4kk

Huomasitko nämä?

Luetuimmat

Uusimmat

Toimituksen valinnat

Demokraatti

päätoimittaja: Petri Korhonen
Lähetä juttuvinkki →

Toimitus: PL 338, 00531 Helsinki, puh. 09 701 041

Arbetarbladet

Tf. chefredaktör: Topi Lappalainen
Kontakt →

Redaktion: Broholmsgatan 18-20 C, 00531 Helsingfors

Tietosuoja-asetukset

2018 DEMOKRAATTI
TIETOSUOJA- ja REKISTERISELOSTE