Politiikka

Pääministeri Rinne vaatii keskustalta selkeyttä – ”Ihan oman oikeusturvani takia haluan saada vastauksen kyllä tai ei”

Lehtikuva / Markku Ulander
Lehtikuva / Markku Ulander
Lehtikuva / Markku Ulander

Pääministeri, SDP:n puheenjohtaja Antti Rinne keskusteli SDP:n puoluehallituksen kokouksessa keskustan epäluottamusta koskevista lausunnoista.

Rinne luonnehti keskustan lausuntoja kokouksen jälkeen vaikeaselkoisiksi.

– Täytyy todeta, että jos minun viestintääni on sanottu epäselväksi, niin kyllä keskustan viestintä on vielä epäselvempää. Tällä hetkellä ei ole oikein tietoa siitä, että mitä he tarkoittavat ja mitä he haluavat tässä tilanteessa. Sen takia ajattelen, että ihan oman oikeusturvani takia haluan saada vastauksen kyllä tai ei.

– Onko valmiutta jatkaa pääministerin kanssa hallitusyhteistyötä ja sitä mitkä ne periaatteet ovat, että he ovat sitä mieltä mitä ovat kyllä tai ei, Rinne totesi toimittajille Hakaniemessä.

Rinne aikoo keskustella keskustan kanssa heidän epäluottamuksensa perusteista huomenna tiistaina.

– Sen jälkeen tulen sitten arvioimaan tilannetta ja vetämään tarvittavat johtopäätökset miten tullaan menemään eteenpäin.

– Tämän päivän puoluehallituksen tuki on täydellinen. SDP:n puheenjohtajan ja pääministerin asioissa. On erittäin helppoa olla tällä hetkellä SDP:n puheenjohtaja ja pääministeri, Rinne päätti.

Jakoa

Jaa tämä artikkeli

Demokraatti 1/20
ÄÄRIPÄÄT - Miksi vastakkainasettelu kiinnostaa?
KANSA JA KAPITALISMI - Joillakin on varaa sijoittaa
MISSÄ OLET NYT - Ari Korhonen
Seuraa Meitä:
Lisää aiheesta:

Kommentit

Toimituksen valinta


Rane Aunimo

Jussi Halla-ahon mukaan ilmasto lämpenee ja se liittyy ihmisen toimintaan – viiden lapsen isä julisti Helsingissä sanomaa, mutta flirtti olikin tutun ivallinen
23.1.2020

Luetuimmat


Uusimmat