Palkittu politiikan aikakauslehti
72€/6kk

Politiikka

Paavo Arhinmäki: “Jos käteni on osunut Leena Mereen, pyydän sitä anteeksi”

Kansanedustaja Paavo Arhinmäki kommentoi Facebook-tilillään tapahtumia tänään pääministerin virka-asunnolla Kesärannassa. Paikalla pidettiin ns. pyöreän pöydän keskustelu, jossa aloitettiin valmistautuminen EU-puheenjohtajuuteen.

Arhinmäki kertaa kirjoituksessaan tiedotustilaisuutta.

“Tilaisuuden jälkeen pidettiin tiedotustilaisuus, jossa perussuomalaisten edustaja Leena Meri alkoi esittää muiden puheenvuoroista ja näkemyksistä väitteitä, joita kukaan muu ei tunnistanut keskustelusta. Puutuin asiaan kesken haastattelun, varmasti liian tiukasti ja jyrkästi. Leena Meren mukaan olisin kiihkeän väittelymme jälkeen tökännyt häntä rintaan.”

Arhinmäki sanoo, ettei kenenkään fyysistä koskemattomuutta saa loukata.

“Tarkoitukseni ei ollut millään tavalla koskea häneen enkä myöskään tämän videon (alla oleva) perusteella niin tee. Keskustelen kiihkeästi käsiäni heiluttaen, kuten aina heilutan käsiäni. Jos käteni on osunut Leena Mereen, pyydän sitä anteeksi.”

Jaa tämä artikkeli

Kommentit

Artikkeleita voi kommentoida yhden vuorokauden ajan julkaisuhetkestä. Kirjoita asiallisesti ja muita kunnioittaen. Ylläpito pidättää oikeuden poistaa sopimattomat viestit ja estää kirjoittajaa kommentoimasta.

Sähköpostiosoitteesi

Toimituksen valinnat

Toimituksen valinnat

Demokraatti

päätoimittaja: Petri Korhonen
Lähetä juttuvinkki →

Toimitus: PL 338, 00531 Helsinki, puh. 09 701 041

Arbetarbladet

chefredaktör: Topi Lappalainen
Kontakt →

Redaktion: Broholmsgatan 18-20 C, 00531 Helsingfors

Tietosuoja-asetukset

2018 DEMOKRAATTI
TIETOSUOJA- ja REKISTERISELOSTE