Palkittu politiikan aikakauslehti
41€/4kk

Kotimaa

Pahoinpitelystä hengenvaarallinen päävamma Helsingissä – poliisi pyytää vihjeitä

LEHTIKUVA / VESA MOILANEN

Helsingin poliisi tutkii tapausta, jossa 27-vuotiasta miestä lyötiin kadulla hengenvaarallisesti. Epäilty pahoinpitely tapahtui Annankadun ja Kampin metroaseman välillä perjantaina 2.7.2021 noin kello 23–00.

DEMOKRAATTI

Demokraatti

Asianomistaja poistui Anna K -ravintolasta perjantaina kello 23:n jälkeen. Ravintola sijaitsee osoitteessa Annankatu 23. Mies oli lievästi päihtynyt.

Uhri käveli kohti Kampin metroasemaa, kun tuntematon epäilty löi häntä yhtäkkiä leukaan. Isku tapahtui poliisin tiedotteen mukaan täysin yllättäen.

”Tämän jälkeen tapahtumien kulussa on aukkoja. Asianomistaja mahdollisesti kaatui maahan tai häntä lyötiin uudestaan. Epäilty on saattanut käyttää tilanteessa jonkinlaista astaloa”, sanoo tutkinnanjohtaja, komisario Tuomas Lindholm.

Pahoinpitelyn jälkeen asianomistaja matkusti taksilla kotiin. Hän nousi autoon todennäköisesti lähellä Kampin ostoskeskusta.

Kotoaan mies lähti päivystykseen, koska hän oli saanut pahoinpitelyssä leukaan verta vuotavan haavan. Sairaalassa hänellä todettiin hengenvaarallinen päävamma.

Poliisi pyytää yleisöltä apua tapauksen selvittämiseen. Kaikki tiedot ja silminnäkijähavainnot ovat arvokkaita. Poliisia kiinnostavat erityisesti havainnot asianomistajasta tai mahdollisesta epäillystä juuri ennen tekoa, sen aikana ja sen jälkeen.

Kaikki tiedot pyydetään osoitteeseen vakivaltavihjeet.helsinki@poliisi.fi tai 050 562 7405.

Jaa tämä artikkeli

Kommentit

Artikkeleita voi kommentoida yhden vuorokauden ajan julkaisuhetkestä. Kirjoita asiallisesti ja muita kunnioittaen. Ylläpito pidättää oikeuden poistaa sopimattomat viestit ja estää kirjoittajaa kommentoimasta.

Sähköpostiosoitteesi

Toimituksen valinnat

Palkittu politiikan aikakauslehti
41€/4kk

Huomasitko nämä?

Luetuimmat

Uusimmat

Toimituksen valinnat

Demokraatti

va. päätoimittaja: Rane Aunimo
Lähetä juttuvinkki →

Toimitus: PL 338, 00531 Helsinki, puh. 09 701 041

Arbetarbladet

Tf. chefredaktör: Topi Lappalainen
Kontakt →

Redaktion: Broholmsgatan 18-20 C, 00531 Helsingfors

Tietosuoja-asetukset

2018 DEMOKRAATTI
TIETOSUOJA- ja REKISTERISELOSTE