Palkittu politiikan aikakauslehti
39€/4kk

Uutiset

Pertti Paasiota muistellaan Ruissalon Kansanpuistossa – se oli ”Pepelle” rakas paikka

Kari Hulkko
Pertti "Pepe" Paasiota muistellaan Turussa, Ruissalon Kansanpuistossa 16.8.2020.

Ministeri Pertti ”Pepe” Paasiota (1939-2020) muistellaan elokuussa Turussa. Muistelutilaisuus järjestetään Ruissalon Kansanpuistossa, joka oli Paasiolle rakas paikka.

DEMOKRAATTI

Demokraatti

SDP:n entinen puheenjohtaja Pertti Paasio kuoli huhtikuussa 81-vuotiaana, ja virallinen muistotilaisuus järjestettiin tuolloin koronavirustilanteen vuoksi vain perhepiirissä.

Pertti Paasiolle läheisten toimijoiden sekä hänen lähiomaistensa järjestämä avoin muistelutilaisuus alkaa Ruissalon Kansanpuistossa sunnuntaina 16.8. kello 15. Tilaisuus on kelin pakottaessa sisätiloissa.

”Tilaisuudessa Perttiä muistelevat poika Jouni Paasio ja veli Antti Paasio, SDP:n nykyinen puheenjohtaja, kansanedustaja Antti Rinne sekä muutamat ystävät eri yhteyksistä vuosikymmenten varrelta”, Turun SDP:n tiedotteessa kerrotaan.

Tilaisuudessa on lohikeitto- ja kahvitarjoilu noin 200 hengelle. Musiikista vastaa Rafaelin enkelit -yhtye, jossa Paasio itsekin esiintyi. Lisäksi tapahtumassa musisoi TTY:n soittokunnan puhallinryhmä.

”Pertti oli aktiivi usealla areenalla ja hänelle keskeisimpien vaiheiden edustajat käyttävät muutaman valmistellun puheenvuoron. Jos koet, että sinun tulisi olla yksi puheenvuoron käyttäjistä, yhteydenotot tulee osoittaa etukäteen seremoniamestari Kari Maliselle puh. 0400 126 950”, tiedotteessa vinkataan.

Tiedotteessa muistutetaan, että koronavirusepidemian vuoksi sairaaksi itsensä tuntevien on syytä jäädä kotiin. Tilaisuudessa on hyvä myös pitää mielessä ohjeistukset turvaväleistä lähtien. Muistelutilaisuuteen sopii järjestäjien mukaan pukeutua sään mukaan, sillä kyseessä on virallista muistotilaisuutta rennompi tapahtuma.

Järjestäjät pyytävät, ettei tilaisuuteen tuoda kukkia tai muuta vastaavaa. Sen sijaan mahdolliset muistamiset voi ohjata KSR:n Rafael Paasion rahastoon tilille FI85 1521 3000 0060 09, tiedonantoon: Pertti Paasion muistolle. Kansan Sivistysrahasto laatii osallistuneista muistotaulun.

Jaa tämä artikkeli

Kommentit

Artikkeleita voi kommentoida yhden vuorokauden ajan julkaisuhetkestä. Kirjoita asiallisesti ja muita kunnioittaen. Ylläpito pidättää oikeuden poistaa sopimattomat viestit ja estää kirjoittajaa kommentoimasta.

Sähköpostiosoitteesi

Toimituksen valinnat

Palkittu politiikan aikakauslehti
39€/4kk

Toimituksen valinta

Johannes Ijäs

Politiikka
22.9.2020
Ministeri Kiuru sanoo suoraan Demokraatille: ”Kyllä tämä tilanne on erittäin huolestuttava”
Lue lisää

Luetuimmat

Uusimmat

Toimituksen valinnat

Demokraatti

va. päätoimittaja: Rane Aunimo
Lähetä juttuvinkki →

Toimitus: PL 338, 00531 Helsinki, puh. 09 701 041

Arbetarbladet

Chefredaktör: Johan Kvarnström
Kontakt →

Redaktion: Broholmsgatan 18-20 C, 00531 Helsingfors

2018 DEMOKRAATTI
TIETOSUOJA- ja REKISTERISELOSTE