Palkittu politiikan aikakauslehti
39€/4kk

Kotimaa

Poliisi puuttuu tehostetusti pillerikauppaan Helsingissä – ”Niiden käyttö on hyvin suuri riski, mitä nuori ei välttämättä ymmärrä”

LEHTIKUVA / ONNI OJALA

Helsingissä on viime aikoina kaupiteltu avoimesti pillereitä kaduilla, kertoo poliisi. Esimerkiksi loppuviikosta poliisi otti Helsingissä katupillerikauppaan liittyen kiinni parikymmentä ihmistä.

DEMOKRAATTI/STT

Demokraatti

Reseptilääkkeitä ja huumausaineiksi luokiteltuja pillereitä on kaupattu etenkin metroradan varressa esimerkiksi asemien ulkopuolella.

Poliisi puuttuu huumaus- ja lääkeaineiden myyntiin kaduilla nyt tehostetusti. Silminnäkijöiden mukaan pillereitä on tarjottu myös nuorille.

– Kaduilla tapahtuva myynti on paitsi rikos ja häiritsevää, mutta se voi myös aiheuttaa vaaraa. Pillerien alkuperästä ja sisällöstä ei ole mitään varmuutta. Niiden käyttö on hyvin suuri riski, mitä nuori ei välttämättä ymmärrä, sanoo ylikomisario Jari Taponen poliisin tiedotteessa.

Poliisi kehottaa ilmoittamaan tiedot meneillään olevasta tai juuri tapahtuneesta rikoksesta heti hätänumeroon 112.

Jaa tämä artikkeli

Kommentit

Artikkeleita voi kommentoida yhden vuorokauden ajan julkaisuhetkestä. Kirjoita asiallisesti ja muita kunnioittaen. Ylläpito pidättää oikeuden poistaa sopimattomat viestit ja estää kirjoittajaa kommentoimasta.

Sähköpostiosoitteesi

Toimituksen valinnat

Palkittu politiikan aikakauslehti
39€/4kk

Toimituksen valinta

Rane Aunimo

Päätoimittajalta
25.6.2020
Tapaus Mäenpää: Puheet on nyt pidetty, on aika painaa nappia – historia kyllä muistaa, kuinka kansanedustajat perjantaina äänestävät
Lue lisää

Luetuimmat

Uusimmat

Toimituksen valinnat

Demokraatti

va. päätoimittaja: Rane Aunimo
Lähetä juttuvinkki →

Toimitus: PL 338, 00531 Helsinki, puh. 09 701 041

Arbetarbladet

Chefredaktör: Johan Kvarnström
Kontakt →

Redaktion: Broholmsgatan 18-20 C, 00531 Helsingfors

2018 DEMOKRAATTI
TIETOSUOJA- ja REKISTERISELOSTE