Palkittu politiikan aikakauslehti
41€/4kk

Urheilu

Pukki on taas ilmiliekeissä

Lehtikuva
Arkistokuva.

Suomen jalkapallomaajoukkueen ja englantilaisseura Norwichin hyökkääjätähti Teemu Pukki on äitynyt huimaan maalivireeseen. Maajoukkueelle Kansojen liigan kahdessa viimeisessä pelissä maalannut Pukki viimeisteli viikonloppuna Norwichille osuman ja tiistai-iltana kaksi, kun Norwich kaatoi Englannin liigan mestaruussarjan vieraspelissä Stoken 3–2.

DEMOKRAATTI/STT

Demokraatti

Pukki teki Huuhkajille maalit niin Bulgariaa kuin Walesia vastaan, ja lauantain Middlesbrough-voitossa hän teki ottelun ainokaisen. Stokea vastaan Pukki iski ensin 2–0 ottelun 27. minuutilla ja 3–0 pelin 57. minuutilla. Norwichin avausmaalin tehneen Emiliano Buendian ulosajo 69. minuutilla teki Norwichin loppupelistä tuskaisan Stoken kiriessä maalin päähän, mutta joukkue kuitenkin kesti loppuvihellykseen asti edellä ja jatkaa sarjan kärkipaikalla. Pukki tuli vaihtoon 73. minuutilla.

Kaikkiaan Pukilla on tällä liigakaudella koossa seitsemän maalia 13 ottelussa.

Jaa tämä artikkeli

Kommentit

Artikkeleita voi kommentoida yhden vuorokauden ajan julkaisuhetkestä. Kirjoita asiallisesti ja muita kunnioittaen. Ylläpito pidättää oikeuden poistaa sopimattomat viestit ja estää kirjoittajaa kommentoimasta.

Sähköpostiosoitteesi

Toimituksen valinnat

Palkittu politiikan aikakauslehti
41€/4kk

Toimituksen valinta

Rane Aunimo

Päätoimittajalta
26.1.2021
Maksatko mielelläsi lisää veroja vai oletko siihen valmis? Piru asuu yksityiskohdissa – näin EVAn analyysi johti harhaan
Lue lisää

Luetuimmat

Uusimmat

Toimituksen valinnat

Demokraatti

va. päätoimittaja: Rane Aunimo
Lähetä juttuvinkki →

Toimitus: PL 338, 00531 Helsinki, puh. 09 701 041

Arbetarbladet

Tf. chefredaktör: Topi Lappalainen
Kontakt →

Redaktion: Broholmsgatan 18-20 C, 00531 Helsingfors

2018 DEMOKRAATTI
TIETOSUOJA- ja REKISTERISELOSTE