Urheilu

Pukki on taas ilmiliekeissä

Lehtikuva
Arkistokuva.

Suomen jalkapallomaajoukkueen ja englantilaisseura Norwichin hyökkääjätähti Teemu Pukki on äitynyt huimaan maalivireeseen. Maajoukkueelle Kansojen liigan kahdessa viimeisessä pelissä maalannut Pukki viimeisteli viikonloppuna Norwichille osuman ja tiistai-iltana kaksi, kun Norwich kaatoi Englannin liigan mestaruussarjan vieraspelissä Stoken 3–2.

DEMOKRAATTI/STT

Demokraatti

Pukki teki Huuhkajille maalit niin Bulgariaa kuin Walesia vastaan, ja lauantain Middlesbrough-voitossa hän teki ottelun ainokaisen. Stokea vastaan Pukki iski ensin 2–0 ottelun 27. minuutilla ja 3–0 pelin 57. minuutilla. Norwichin avausmaalin tehneen Emiliano Buendian ulosajo 69. minuutilla teki Norwichin loppupelistä tuskaisan Stoken kiriessä maalin päähän, mutta joukkue kuitenkin kesti loppuvihellykseen asti edellä ja jatkaa sarjan kärkipaikalla. Pukki tuli vaihtoon 73. minuutilla.

Kaikkiaan Pukilla on tällä liigakaudella koossa seitsemän maalia 13 ottelussa.