Palkittu politiikan aikakauslehti
41€/4kk

Uutiset

Rauman Sosialidemokraatit: Luodaan yhdessä Raumasta houkutteleva, turvallinen ja hyvä paikka kaikille Raumalaisille asua ja elää

Marjo Varjonen

–Aktiivinen kaupungin tasapuolinen kehittäminen sosiaalisesti, ekologisesti ja taloudellisesti kestävällä tavalla Rauman kaupungin asukkaitten hyväksi. Luodaan yhdessä Raumasta houkutteleva, turvallinen ja hyvä paikka kaikille Raumalaisille asua ja elää, todetaan Rauman sosialidemokraattien kuntavaaliohjelmassa.

Pertti Rajala

Demokraatti / Satakunta

Rauman sosialidemokraatit haluavat uudistaa ja kehittää kaupungin hyvinvointipalveluja vastuullisesti.
–   Yhteisesti kerätyt verot on tarkoitettu palvelujen ja huolenpidon kustantamiseen. Luotamme julkisesti järjestettyihin ja tuotettuihin palveluihin, joita yksityinen ja kolmas sektori täydentävät. Sosiaali- ja terveyspalvelujen maksut tulee pitää kohtuullisina, kuten myös muut palvelumaksut. Palvelujen tulee olla asiakaslähtöisiä ja tavoitteena on tuotettavien palveluiden oikea-aikaisuus, saatavuus ja laatu sekä Rauman hyvän palvelutason ylläpitäminen, ohjelmassa todetaan.

Laadukasta varhaiskasvatusta – arvokas vanhuus taattava

Rauman sosialidemokraattien mielestä kaikilla lapsilla on oltava oikeus päästä laadukkaan varhaiskasvatuksen piiriin.
–Ennaltaehkäiseviin palveluihin pitää panostaa ja perheiden matalan kynnyksen tukipalveluja vahvistaa. Mielenterveys- ja päihdeongelmiin pitää puuttua varhaisessa vaiheessa ja nopeasti. Nuorten ja työttömien syrjäytymisen ehkäisemiseen tulee panostaa ja saada siihen riittävästi resursseja. Vanhuspalveluja tulee edelleen kehittää arvokkaan vanhuuden takaamiseksi kaikille.
Tulee taata riittävät ja laadukkaat koulutusmahdollisuudet kaikille, kuntavaaliohjelmassa painotetaan.

Asukkaitten osallisuutta päätöksentekoon ja kaupungin kehittämiseen lisättävä

Rauman demarit korostavat, että kaupungin vastuuta työllisyyspalveluista tulee lisätä, jotta voimme paremmin vastata oman alueen työvoimatarpeeseen ja parantaa näin ihmisten työllistymistä. On ylläpidettävä hyvää yritysyhteistyötä sekä tiivistä vuoropuhelua valtiovallan kanssa uusien työpaikkojen saamiseksi ja nykyisten säilyttämiseksi Raumalla
–Ympäristön viihtyvyydestä huolehtiminen ja tarjolla olevat palvelut ovat osa kaupunkimme vetovoimaa. Oikeanlaisella asuntopolitiikalla tulee varmistaa kohtuuhintaisten vuokra-asuntojen tarjonta. Ekologisesti kestävän kehityksen periaatteitten tulee ohjata tehtäviä päätöksiä ja toimintaa. Kaupungin tulee tehdä suunnitelmallista yhteistyötä kolmannen sektorin kanssa sekä edistää ja tukea kolmannen sektorin toimintaedellytyksiä. Kaupungin tulee toimia myös reiluna työantajana turvaten henkilöstön asemaa ja pitää strategisesti tärkeät toiminnot julkisessa omistuksessa, Rauman demarit vaativat kuntavaaliohjelmassaan.

Maailmaa voidaan muuttaa, tarvitaan vain rohkeita ihmisiä!

Rauman sosialidemokraattien kuntavaaliohjelma on luettavissa Facebookista https://www.facebook.com/raumansdp/

Jaa tämä artikkeli

Kommentit

Artikkeleita voi kommentoida yhden vuorokauden ajan julkaisuhetkestä. Kirjoita asiallisesti ja muita kunnioittaen. Ylläpito pidättää oikeuden poistaa sopimattomat viestit ja estää kirjoittajaa kommentoimasta.

Sähköpostiosoitteesi

Toimituksen valinnat

Palkittu politiikan aikakauslehti
41€/4kk

Toimituksen valinta

Simo Alastalo

Politiikka
12.4.2021
HSY:n hallitus ryhtyy savustamaan eroamasta kieltäytynyttä toimitusjohtajaa ulos – pitää erottamista poliittisena jahtina
Lue lisää

Luetuimmat

Uusimmat

Toimituksen valinnat

Demokraatti

va. päätoimittaja: Rane Aunimo
Lähetä juttuvinkki →

Toimitus: PL 338, 00531 Helsinki, puh. 09 701 041

Arbetarbladet

Tf. chefredaktör: Topi Lappalainen
Kontakt →

Redaktion: Broholmsgatan 18-20 C, 00531 Helsingfors

Tietosuoja-asetukset

2018 DEMOKRAATTI
TIETOSUOJA- ja REKISTERISELOSTE