Palkittu politiikan aikakauslehti
39€/4kk

Politiikka

Sanna Marin kiitospuheessaan: ”Tosi hieno tulos” – antoi myös keskustalle tunnustusta

LEHTIKUVA / MIKKO STIG
Puheenjohtaja, pääministeri Sanna Marin iloitsee vaalituloksesta palattuaan tulosillasta SDP:n vaalivalvojaisiin Helsingissä ensimmäisten aluevaalien vaalipäivänä.

SDP:n puheenjohtaja, pääministeri Sanna Marin (sd.) on pitänyt kiitospuheensa aluevaalien jälkeen.

DEMOKRAATTI

Demokraatti

– Te olette tehneet aivan mahtavaa työtä kaikkialla Suomessa. Meillä on ollut upeita ehdokkaita, jotka ovat puhuneet ihmisten arjen palveluista, peruspalveluista. Kyllä se näkyy tässä tuloksessa. Olen tosi iloinen ja tyytyväinen tästä luvusta, joka on tällä hetkellä taulussa. Toivotaan, että se siitä vielä loppua kohden vähän nousee, Sanna Marin totesi puheessaan Helsingissä.

Kokoomus on voittanut vaalit ja sen jälkeen tulevat SDP:n ja keskusta liki tasaprosentein. Kokoomuksen tulos on 21 prosentin paremmalla puolella mutta SDP ja keskustakin nousevat yli 19 prosentin.

– Tämä on paljon parempi tulos kuin kuntavaaleissa, tämä on parempi tulos kuin eduskuntavaaleissa. Me olemme voittaneet gallupit. Siitä olemme tietenkin todella iloisia. Olen myös iloinen siitä, että hallituskumppanit pärjäävät. Keskustalla on myös upea tulos, Sanna Marin sanoi.

– Mielestäni tämä kertoo siitä, että hallituksen sote-uudistus ja meidän läpiviemällämme laki- ja rahoituskokonaisuudella on kansan vahva tuki.

Marin totesi, että SDP:n tulevat valtuutetut hyvinvointialueilla varmistavat, että ihmisten arjen palvelut myös käytännössä paranevat.

– Meillä on ollut upeita ehdokkaita ja meillä on upeita valtuutettuja hyvinvointialueilla, jotka ovat yhteistyökykyisiä, asiansa osaavia, innokkaita, innostuneita ja erinomaisia luottamushenkilöitä. Tosi hieno tulos, Marin sanoi puheensa päätteeksi.

Jaa tämä artikkeli

Kommentit

Artikkeleita voi kommentoida yhden vuorokauden ajan julkaisuhetkestä. Kirjoita asiallisesti ja muita kunnioittaen. Ylläpito pidättää oikeuden poistaa sopimattomat viestit ja estää kirjoittajaa kommentoimasta.

Sähköpostiosoitteesi

Toimituksen valinnat

Palkittu politiikan aikakauslehti
39€/4kk

Huomasitko nämä?

Luetuimmat

Uusimmat

Toimituksen valinnat

Demokraatti

va. päätoimittaja: Rane Aunimo
Lähetä juttuvinkki →

Toimitus: PL 338, 00531 Helsinki, puh. 09 701 041

Arbetarbladet

Tf. chefredaktör: Topi Lappalainen
Kontakt →

Redaktion: Broholmsgatan 18-20 C, 00531 Helsingfors

Tietosuoja-asetukset

2018 DEMOKRAATTI
TIETOSUOJA- ja REKISTERISELOSTE