Politiikka

Sote-konkari ennustaa lisää vaikeuksia – ”On isoja voimia ja isot eurot, joiden intressissä on, että kehitys on hallitsematonta”

Lehtikuva / Martti Kainulainen
Lehtikuva / Martti Kainulainen
Lehtikuva / Martti Kainulainen

Keskustan kansanedustaja, entinen perhe- ja peruspalveluministeri Juha Rehula haluaa selvittää mitä Elina Lepomäen (kok.) sote- ja maakuntauudistuksen vastainen kannanotto tarkoittaa kokoomuksen kannalta.

– Pitää ottaa selvää, että indikoiko se jotakin. Minun maailmassani, kun päätöksenteon aika lähestyy, on analogiaa talveen 2015. Kun se hetki lähestyi, jona piti oikeasti tehdä eduskunnassa päätöksiä, niin ne voimat alkoivat olla liikkeellä, jotka halusivat kaataa koko uudistuksen. Niiden ääni kasvoi ja kasvoi.

– Tänään, tässä ja nyt, kun on 15 minuuttia siitä, kun olen uutisvahdista lukenut, että tämmöinen on, niin uskon ja luulen vielä, että tämä on yksittäisen edustajan yksittäinen toiminpide, Rehula jatkoi.

Rehulan mukaan sote- ja maakuntauudistusta vastustavat voimat, jotka hyötyvät nykyjärjestelmän rapautumisen jatkumisesta.

– On isoja voimia ja isot eurot, joiden intressissä on, että tämä kehitys on hallitsematonta.

Jakoa

Jaa tämä artikkeli

Viikon 6 Demokraatti
HYVÄN TÄHDEN - Hussein al-Taee on kulkenut pitkän matkan
HYS! - Mitä Mitä se sulle kuuluu, mitä mä tienaan?
BREXIT - Tulevaisuus jonka ei pitänyt toteutua
Seuraa Meitä:
Lisää aiheesta:

Kommentit

Toimituksen valinta


DEMOKRAATTI

Demokraatti 7/19: Oho! Miten tässä nyt näin kävi? Norja on hoitotyön onnela, Minä-minä-ero! Miksi Ville Virtanen katsoo muualle?
21.3.2019

Luetuimmat


Uusimmat