Palkittu politiikan aikakauslehti
39€/4kk

Politiikka

Täysi tyrmäys ps-pomolle: ”Jussi Halla-aho on selityksen velkaa”

Perussuomalaisten vaihtoehdosta paljastunut, valtiovarainministeriön ja työ- ja elinkeinoministeriön alustavan arvion mukaan ainakin yli puolen miljardin euron kupru on täysin poikkeuksellista suomalaisessa politiikassa, sanoo keskustan kansanedustaja, eduskunnan valtiovarainvaliokunnan varapuheenjohtaja Antti Rantakangas.

DEMOKRAATTI

Demokraatti

”Jokaisella puolueella on – ja saa olla – omat tavoitteensa. Se kuuluu kansanvaltaan. Tavoitteilleen kukin puolue hakee sitten kannatusta vaaleissa. Taloudelliset luvut ja tosiasiat sen sijaan ovat – ja niiden on oltava – kaikille yhteiset ja samat. Ollaan vaarallisella tiellä, jos Suomeen annetaan vaivihkaa pesiytyä amerikkalaistyylinen ”vaihtoehtoisten faktojen” kulttuuri.”

”Viime kädessä vastuu puolueen kuin puolueen politiikasta ja toiminnasta on sen puheenjohtajalla. Jussi Halla-aho on selityksen velkaa. Miten on mahdollista, että kannatusmittauksia johtava ja näillä näkymin mahdollinen pääministeripuolue esittää yli puoli miljardia euroa ilmaa sisältävän varjobudjetin? Onko tämä todella se tapa, jolla perussuomalaiset hoitaisi myös valtiontaloutta ja suomalaisten yhteisiä verovaroja?”

Rantakankaan mukaan perussuomalaisten esitysten rahapuoli on aivan omasta todellisuudestaan.

 ”Puheenjohtaja Halla-aholla näyttää olevan aikaa tviittailla. Nyt häntä kuitenkin tarvitaan julkisuuteen selvittämään vedenpitävästi Perussuomalaisten vaihtoehto. Halla-ahon on julkistettava myös ne taloudelliset laskelmat, joihin hänen johtamansa puolue ihmisille antamansa lupaukset perustaa. Miksi Mestari piileksii?”

Jaa tämä artikkeli

Kommentit

Artikkeleita voi kommentoida yhden vuorokauden ajan julkaisuhetkestä. Kirjoita asiallisesti ja muita kunnioittaen. Ylläpito pidättää oikeuden poistaa sopimattomat viestit ja estää kirjoittajaa kommentoimasta.

Sähköpostiosoitteesi

Toimituksen valinnat

Palkittu politiikan aikakauslehti
39€/4kk

Huomasitko nämä?

Luetuimmat

Uusimmat

Toimituksen valinnat

Demokraatti

päätoimittaja: Petri Korhonen
Lähetä juttuvinkki →

Toimitus: PL 338, 00531 Helsinki, puh. 09 701 041

Arbetarbladet

Tf. chefredaktör: Topi Lappalainen
Kontakt →

Redaktion: Broholmsgatan 18-20 C, 00531 Helsingfors

Tietosuoja-asetukset

2018 DEMOKRAATTI
TIETOSUOJA- ja REKISTERISELOSTE