Palkittu politiikan aikakauslehti
39€/4kk

Uutiset

Timonen ja Vihonen aluekoordinaattoreiksi Uudellemaalle

Uudenmaan Sosialidemokraattien piirihallitus valitsi kokouksessaan kaksi aluekoordinaattoria.

Tipsu Bazouleva

Demokraatti / Uusimaa

Itä- ja Länsi-Uusimaan hyvinvointialueiden yhteiseksi aluekoordinaattoriksi tuli valituksi Tuomas Timonen.

Tuomas Timonen on hallintotieteiden maisteri ja siirtyy tehtävään SDP:n Savo-Karjalan piirin toiminnanjohtajan paikalta.

– Länsi- ja Itä-Uudenmaan aluekoordinaattorin työssä pääsen jatkamaan Savo-Karjalassa alkanutta hyvinvointialueisiin liittyvää työskentelyä. Uskon että tästä osaamisestani on hyötyä Itä- ja Länsi Uudenmaan aluevaltuustoryhmille. Odotan innolla yhteistyötä paikallisten puoluetoimijoiden kanssa. Kansalaisten hyvinvoinnin ja terveyden edistäminen ovat minulle tärkeitä arvoja. On hienoa päästä jatkossakin työskentelemään näiden asioiden parissa, toteaa Timonen.

Keski-Uudenmaan hyvinvointialueelle aluekoordinaattoriksi tuli valituksi Jutta Vihonen, hänellä on kokemusta mm. Suomen Ammattiin Opiskelevien Liitto- SAKKI ry:n puheenjohtajan tehtävästä.

– Odotan innolla pääseväni aloittamaan työt Keski-Uudenmaan luottamustoimijoiden tukena. Erityisen innoissani olen työtehtävän uutuudesta sekä siitä, että pääsen tekemään työtä omien arvojeni mukaisessa yhteisössä, toteaa Vihonen.

– Saamme Tuomaksesta ja Jutasta erinomaisen lisän Uudellemaalle aluevaltuustoryhmien toiminnan tukemiseen, toteaa Uudenmaan Sosialidemokraatit ry:n toiminnanjohtaja Jouni Gustafsson.

Jaa tämä artikkeli

Kommentit

Artikkeleita voi kommentoida yhden vuorokauden ajan julkaisuhetkestä. Kirjoita asiallisesti ja muita kunnioittaen. Ylläpito pidättää oikeuden poistaa sopimattomat viestit ja estää kirjoittajaa kommentoimasta.

Sähköpostiosoitteesi

Toimituksen valinnat

Palkittu politiikan aikakauslehti
39€/4kk

Huomasitko nämä?

Luetuimmat

Uusimmat

Toimituksen valinnat

Demokraatti

päätoimittaja: Petri Korhonen
Lähetä juttuvinkki →

Toimitus: PL 338, 00531 Helsinki, puh. 09 701 041

Arbetarbladet

Tf. chefredaktör: Topi Lappalainen
Kontakt →

Redaktion: Broholmsgatan 18-20 C, 00531 Helsingfors

Tietosuoja-asetukset

2018 DEMOKRAATTI
TIETOSUOJA- ja REKISTERISELOSTE