Palkittu politiikan aikakauslehti
72€/6kk

Urheilu

Trilleri! Ovetshkin karisti Laineen rinnaltaan ja saavutti merkkipaalun urallaan

Venäläiskiekkoilija Aleksandr Ovetshkin on tehnyt NHL-uransa 600. maalin Winnipeg Jetsiä vastaan pelatussa ottelussa.

Washington Capitalsissa pelaava Ovetshkin teki 600. NHL-maalinsa ottelun toisessa erässä vieden samalla joukkueensa 2–1-johtoon Patrik Laineen Winnipegistä. Myös Washingtonin ottelun ensimmäinen maali oli venäläiskiekkoilijan laukoma.

Myös Laine kasvatti ottelussa maalisaldoaan ottelun kolmannessa erässä kirien Winnipegin tasoihin vastustajansa kanssa. Washington vei kuitenkin jatkoajan myötä voiton maalein 3–2.

Washingtonin mukaan Ovetshkin on neljäs NHL-pelaaja, joka on tehnyt 600. maalia alle 1 000 ottelussa.

Laine ja Ovetshkin jakoivat ennen ottelun alkua maalipörssin kärkipaikan. Kumpikin oli ennen ottelun alkua tehnyt 40 maalia tällä kaudella.