Palkittu politiikan aikakauslehti
41€/4kk

Politiikka

Tytti Tuppurainen sai uuden valtiosihteerin, Vuorenkoski seuraa Koskea

Lehtikuva

Oikeustieteen ja valtiotieteiden maisteri Vesa Vuorenkoski on nimitetty eurooppa- ja omistajaohjausministeri Tytti Tuppuraisen (sd.) valtiosihteeriksi. Hän vannoi tänään virkavalan.

DEMOKRAATTI

Demokraatti

Ennen siirtymistään valtioneuvoston kansliaan Vuorenkoski siirtyy valtioneuvoston kansliaan korkeakoulutettujen työmarkkinakeskusjärjestöstä Akavasta, jossa hän on työskennellyt yhteiskunta-asioiden päällikkönä. Hän on toiminut Akavassa myös vastaavana lakimiehenä, lakimiehenä ja elinkeinopolitiikan asiantuntijana.

Aiemmin Vuorenkoski on toiminut myös Fountain Park Oy:ssä johtajana sekä yrittäjänä. Hän on työskennellyt aiemmin ministerin erityisavustajana opetusministeriössä ja kansanedustajan avustajana eduskunnassa.

Vesa Vuorenkoski seuraa tehtävässä Olli Koskea, joka aloittaa elokuun alussa alustayhtiö Woltin Pohjoismaiden yhteiskuntasuhdejohtajana.

Valtiosihteeri nimitetään ministerin toimikaudeksi. Hän toimii ministerin apuna poliittiseen ohjaukseen ja asioiden valmisteluun liittyvissä tehtävissä. Hän avustaa ja edustaa ministeriä poliittisten linjausten muodostamisessa, ministeriöiden välisessä koordinoinnissa ja kantojen yhteensovittamisessa, hallitusohjelman toimeenpanossa ministerin toimialalla sekä EU-asioiden ja kansainvälisten tehtävien hoitamisessa.

Jaa tämä artikkeli

Kommentit

Artikkeleita voi kommentoida yhden vuorokauden ajan julkaisuhetkestä. Kirjoita asiallisesti ja muita kunnioittaen. Ylläpito pidättää oikeuden poistaa sopimattomat viestit ja estää kirjoittajaa kommentoimasta.

Sähköpostiosoitteesi

Toimituksen valinnat

Palkittu politiikan aikakauslehti
41€/4kk

Huomasitko nämä?

Luetuimmat

Uusimmat

Toimituksen valinnat

Demokraatti

va. päätoimittaja: Rane Aunimo
Lähetä juttuvinkki →

Toimitus: PL 338, 00531 Helsinki, puh. 09 701 041

Arbetarbladet

Tf. chefredaktör: Topi Lappalainen
Kontakt →

Redaktion: Broholmsgatan 18-20 C, 00531 Helsingfors

Tietosuoja-asetukset

2018 DEMOKRAATTI
TIETOSUOJA- ja REKISTERISELOSTE