Palkittu politiikan aikakauslehti
72€/6kk

Politiikka

Venäläisiä toimittajia virtaa Säätytaloon

Helsingin Säätytalolle vaali-iltaan on ilmoittautunut kosolti ulkomaista mediaa.

Ulkomaalaisia toimittajia on tulossa paikalle 80. Heistä 35 on ulkoministeriön mukaan Venäjältä. Kaukaisimmat vaali-iltaan toimittajia lähettävät mediat ovat Ghanasta ja Japanista.

Säätytalolle on ilmoittautunut toimittajia muun muassa AFP:n, AP:n, Bloombergin, Reutersin, Tassin ja Xinhuan kaltaisista suurista uutistoimistoista. Edustettuna listalla ovat myös muun muassa sanomalehdet Asahi Shimbun, El Pais ja La Repubblica sekä televisiokanavat Al Jazeera ja ARD. Yhteensä ulkomaalaisia toimittajia on ilmoittautunut hieman vähemmän kuin kuusi vuotta sitten, ulkoministeriöstä kerrotaan.

Kotimaisen median työntekijöitä Säätytalolle on tulossa 180.

Kaikki ehdokkaat saapuvat Säätytalolle hieman iltakahdeksan jälkeen, kun ennakkoäänten tulos on selvillä. Ehdokkaat ovat Säätytalolla myös silloin, kun Ylen vaaliennuste julkistetaan yhdeksän korvilla.

Säätytalon illan on tarkoitus huipentua vaalien voittajan tai kahden toiselle kierrokselle jatkavan ehdokkaan lehdistötilaisuuteen.

Jaa tämä artikkeli

Kommentit

Artikkeleita voi kommentoida yhden vuorokauden ajan julkaisuhetkestä. Kirjoita asiallisesti ja muita kunnioittaen. Ylläpito pidättää oikeuden poistaa sopimattomat viestit ja estää kirjoittajaa kommentoimasta.

Sähköpostiosoitteesi

Toimituksen valinnat

Toimituksen valinnat

Demokraatti

päätoimittaja: Petri Korhonen
Lähetä juttuvinkki →

Toimitus: PL 338, 00531 Helsinki, puh. 09 701 041

Arbetarbladet

chefredaktör: Topi Lappalainen
Kontakt →

Redaktion: Broholmsgatan 18-20 C, 00531 Helsingfors

Tietosuoja-asetukset

2018 DEMOKRAATTI
TIETOSUOJA- ja REKISTERISELOSTE